YILTAŞ VAKFI'NDAN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK....

03/10/2024
03
EKİ
2024

Yıltaş Vakfı, eğitimde fırsat eşitliğini sağlama misyonu doğrultusunda, 2024-2025 eğitim yılı için başvuruda bulunan öğrenciler arasından 98 üniversite öğrencisine burs vermeye başladı.    Vakıftan yapılan açıklamada, "Bolu ve Düzce'de ikamet eden, ihtiyaç sahibi ve başarılı 98 öğrencimize burs imkânı sağlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Yeni kurulmuş bir vakıf olmasına rağmen hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Yıltaş Vakfı, üniversite öğrencilerine verdiği burs desteğiyle de dikkat çekiyor. Yıltaş Vakfı bu yıl Bolu ve Düzce'de başarı düzeyi ve maddi durum göz önüne alarak belirlediği 98 öğrenciye burs vermeye başladı.

Yıltaş Vakfı'ndan yapılan açıklamada, "Eğitimde fırsat eşitliğini sağlama misyonumuz doğrultusunda, Yıltaş Vakfı olarak bu yıl gençlerimizin hayallerine ulaşmalarına destek olmak için önemli bir adım attık. 2024-2025 eğitim yılı burs başvuruları tamamlanmış olup, başvurular arasından Bolu ve Düzce'de ikamet eden ihtiyaç sahibi ve başarılı 98 öğrencimize burs imkânı sağlanmıştır.

Vakfımız, eğitimin gücüne olan inancını sürdürerek, gençlerimizin geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemesi için destek vermeye devam ediyor. Bu yıl burs başvurusu yapan öğrencilerimizin akademik başarıları ve maddi ihtiyaçları titizlikle değerlendirilmiş ve burs desteği almaya hak kazanan 98 öğrencimiz belirlenmiştir.

Amacımız, eğitimde fırsat eşitliğini gözeterek, her yıl daha fazla öğrenciye ulaşmak ve bursiyer sayımızı artırarak geleceğin liderlerine destek sağlamaktır. 2024-2025 eğitim yılı için seçilen bursiyerlerimize başarılar diler, başvuru sürecinde yer alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yıltaş Vakfı olarak, eğitimin aydınlık bir geleceğin anahtarı olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda daha fazla öğrenciye ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.