SULTANLAR TURNUVAYA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI AMA UMUT VERDİ

27/09/2024
27
EYL
2024

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bolunun Sultanları İzmir'de düzenlenen "Lansinoh Kadınlar Voleybol Turnuvası" ilk maçında ligin tecrübeli takımı İlbank'a 3-2 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar 2. maçında bugün Bozüyük Belediyespor ile karşılaşacak.

06 Ekim'de ligde ilk maçına çıkacak olan Bolu Belediyespor Kadın voleybol takımımız özel turnuvada İzmir'de sahneye çıktı. 1. Ligin en pahalı ve en tecrübeli ekiplerinden İlbank ile ilk maçına çıkan Bolunun Sultanları 5 setli maçta mücadelesi ile alkış almayı bildi. Karşılaşmaya 25-20'lik setle önde başlayan ekibimiz 15-25, 16-25'lik setlerle maçta 2-1 geriye düştü. 4. sette sahaya ağırlığını koyan ekibimiz bu seti 25-23 kazanarak maçı netice setine götürmeyi başardı. 5. sette rakibine 15-10'luk skorla boyun eğen ekibimiz, maçı 3-2 kaybetti. 

BOLUNUN SULTANLARI UMUT VERDİ

Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor salonunda oynanan mücadeyi izleyen sporseverler iki ekibide ayakta alkışlarken, ilk ciddi hazırlıkta Bolunun Sultanları lig öncesi umut verdi. Karşılaşmayı Bolu Belediyespor kulüp başkanı Abdullah Onur ve voleybol şube sorumlusu Mine Erhan'da izledi. 

SON MAÇ KARŞIYAKA İLE

Ekibimiz turnuvanın 2. maçında Bozüyük Belediyespor ile karşılaşacak. Temsilcimiz cumartesi günü oynayacağı Karşıyaka maçı ile turnuvayı noktalayacak.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.