İLK MAÇTA KARAYOLLARI'NA SET VERMEDİLER

06/10/2024
06
EKİ
2024

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, KFC Kadınlar 1. Ligi'nde yeni sezonun ilk maçında kendi sahasında Karayolları'nı ağırlayarak 3-0'lık net bir galibiyetle sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Onur ve coşkulu bir taraftar kitlesi yakından takip etti.

İlk sette etkili bir performans sergileyen Bolu Belediyespor, karşılıklı sayılarla geçen mücadelede seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti. Antrenör Gökhan Çokşen yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, ikinci sette rakibine adeta nefes aldırmadı ve seti 25-14’lük skorla rahat bir şekilde kazandı.

Maçın final setinde de kontrolü elden bırakmayan Bolu'nun Sultanları, 25-20'lik skorla son seti de alarak 3-0’lık galibiyetle taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı. Lige iddialı bir giriş yapan Bolu Belediyespor, bu performansıyla göz doldururken, önümüzdeki hafta deplasmanda Elazığ ekibi Bordo Spor ile karşılaşacak.

Bolu Belediyespor, bu sezon kurduğu güçlü kadrosu ve sahadaki etkili oyunuyla ligin favorilerinden biri olacağının sinyallerini şimdiden verdi.

Karşılaşmayı çok sayıda sporsever ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da tribünden takip etti. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.