SULTANLAR BOZÜYÜK'Ü FİNAL SETİYLE GEÇTİ

27/09/2024
27
EYL
2024

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bolunun Sultanları İzmir'de düzenlenen "Lansinoh Kadınlar Voleybol Turnuvası" ikinci maçında 1. lig ekiplerinden Bozüyük Belediyespor'u final setinde yenmeyi başardı.

Turnuvanın ilk maçında ligin tecrübeli ve bütçe sıkıntısı yaşamayan İlbank maçını 3-2 kaybeden temsilcimiz, 2. maçta yine 1. lig ekiplerinden Bozüyük ile karşı karşıya geldi. Maça oldukça etkili başlayan Bolunun Sultanları ilk seti 25-21 kazandı. 2. seti 22-25 kaybeden temsilcimiz, 3. seti 25-18 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı. Başa baş geçen 4. seti 25-23 kaybeden Bolunun Belediyespor Kadın voleybol takımımız maçı final setinde bitirmeyi bitirdi.  Ekibimiz iyi başladığı netice setini 15-9 kazanarak mücadeleyi de galibiyetle tamamlamayı başardı.

LİG ÖNCESİ SIK BİR HAZIRLIK OLDU

Turnuvada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Bolu Belediyespor son maçını bugün İzmir ekibi Karşıyaka ile oynayacak. Mücadele Mustafa kemal Atatürk Karşıyaka Voleybol Salonunda 14.30'da başlayacak.  Tüm oyuncularını bu turnuvada görme şansını yakalayan baş antrenör Gökhan Çokşen'in ekibi lig öncesi iyi bir hazırlık dönemi daha geçirdi. 

BAŞKAN YALNIZ BIRAKMADI

Bolunun Sultanlarını bu hazırlık turnuvasında başkan Abdullah Onur ile birlikte voleybol şube sorumlusu Mine Erhan'da yalnız bırakmadı.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.