SOL BEKE TAKVİYE SAMSUN'DAN...

15/07/2024
15
TEM
2024

Transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor'un Samsunspor'lu oyuncu Soner Gönül'e teklif götürdüğü öğrenildi. Samsun cephesinden gelen haberlere göre iki kulübün resmi görüşmelere başladığı belirtildi.

Kongresini tamamlayarak kolları sıvayan Boluspor ‘da transfer harekâtı başladı. Kırmızı beyazlı kulübün en büyük sorunu olan ve önceki dönemlerden kalma birçok mali sorun yaşayan Boluspor transferde bu kez hata yapmak istemiyor. Ekibimiz son olarak Samsunspor'da forma giyen 27 yaşındaki sol bek Soner Gönül'e kancayı attı. Batuhan'ın takımdan ayrılması ile bu mevkiye takviye yapmak isteyen Boluspor, Galatasaray alt yapısından yetişmiş ve geçtiğimiz sezon Samsunspor forması giyen oyuncu ile temaslara başladı.  

27 yaşındaki Soner Gönül, geçtiğimiz sezon Samsunspor'un maçlarının çoğunda sol bek pozisyonunda yer aldı.
Transferin gerçekleşmesi için Boluspor ve Samsunspor yönetimleri arasında yoğun görüşmeler devam ediyor. Anlaşmanın detayları henüz netleşmemekle birlikte, Soner Gönül'ün transfer sürecinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. 

4 yorum yapılmış

  • ErtugrulSahnoglu 15 Temmuz 2024 • 13:14

    Kendi mevkisinde Caner Erkin ve Erkan Kaş dan sonra en iyi sol bek diyebilirim.Fakat, karakter sıfır terbiyesiz,her fırsatta kendini yere atıp hakemi aldatmaya çalışan, sürekli rakipleri ve tribünleri tahrik eden bir topçu. Karakter olarak BOLUSPOR' umuza yakışmaz. Bende ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün dediği gibi sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.

  • Hasan 15 Temmuz 2024 • 17:31

    Soner futbolcu kendini bilmez bir futbolcu alınırsa takım adına yazık olur disiplin yok maç esnasında hakemle kendisini yere atıp. hakemle tartışan bu futbolcıyu alacaksan umut meral gibi futbolcu alacaksın

  • akir 16 Temmuz 2024 • 09:45

    Hiç sevmem Soner gönülü ukala bu takımı karıştırır

  • SEKNYILMAZ 18 Temmuz 2024 • 09:22

    Şükürler olsun. Nihayet gidiyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.