SAİM BAŞKAN TAŞKESTİSPOR İÇİN KOLLARI SIVADI

17/10/2024
17
EKİ
2024

7 sezondur aralıksız olarak amatör liglerde yer alan Taşkestispor için Belediye Başkanı Saim Çevik kolları sıvadı. Seçim vaatleri arasında sporcuların ve kulüplerin en büyük destekçisinin kendilerini olacağını hatırlatan Başkan Çevik, "Taşkestispor'un her zaman arkasında olacağız" dedi.

Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik, Taşkestispor yöneticileriyle birlikte Bolu Futbol Amatör Ligi Kura Çekimine katıldı. Başkan Çevik, yapılan kura çekiminin ardından Taşkestispor'un ilk antrenmanını ziyaret ederek futbolculara tatlı ikramında bulundu. Kulüp yöneticileri ve futbolculara moral veren Çevik, şampiyonluk sözü aldı.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Çevik, "Seçimlerden önce vaatlerimiz arasında beldemizdeki sporcularımızı ve kulüplerimizi destekleyeceğimiz sözünü vermiştik. Taşkestispor bizim için olmazsa olmazımızdır. Futbolu seven ve futbolla iç içe olan bir beldeye sahibiz. Belediye olarak kulübümüze her zaman destek olacağımızı bildiriyorum. İnşallah amatör liglerde güzel başarılara imza atacağız" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.