MİLLİ MAÇ HEYECANI DEV EKRANDA YAŞANACAK!

22/06/2024
22
HAZ
2024

Almanya'nın Dortmund şehrinde bulunan Westfalen Stadı'nda oynanacak Türkiye-Portekiz mücadelesi Bolu Belediyesi’nin önüne kurulacak dev ekran ile vatandaşların katılımı ile seyredilecek.

 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ikinci maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile 22 Haziran saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Maç Belediye önüne kurulacak dev ekranda izlenecek. Daha önce Boluspor'un Play-Off mücadelesi de dev ekrandan izlenmişti.

DEV EKRANA YANSITILACAK

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup ederek büyük gurur yaşatan millilerin ikinci maçı olan Portekiz mücadelesi Bolu Belediyesi tarafından Belediye önüne kurulacak dev ekrandan takip edilecek.

TÜM SPORSEVERLER DAVET EDİLDİ

Bolu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “22 Haziran Cumartesi günü Milli Takımımızın Portekiz ile saat 19.00’da oynayacağı karşılaşmayı Bolu Belediyesi önünde kurulacak dev ekranda hep birlikte izleyeceğiz.” ifadelerine yer verilirken, A Milli Takımımızın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yolculuğunda milli heyecan ve coşkuyu yaşamak isteyen tüm sporseverler davet edildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.