MAÇIN ARDINDAN OSMAN ÖZKÖYLÜ

14/09/2024
14
EYL
2024

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Pendikspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Boluspor sahasında Pendikspor'u ağırladı. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Pendikspor 2-1'lik skorla kazandı. Karşılaşmanın ardından takımların teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Osman Özköylü: "Kazandığımız için mutluyuz"
3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Kazandığımız için mutluyuz. Tabii ki kolay olmayacağını biliyorduk. Yeni hoca değiştirmiş, yeniden enerji yakalamaya çalışan kendi sahasında oynayan bir Boluspor vardı. Son 15 dakikaya kadar her şey kontrolümüzdeydi. Belki çok rahat kazanacağımız girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek çok farklı bir galibiyet alacağımız bir maçta son 15 dakikada gereksiz yere strese girdik. Tabii normal olarak risk aldılar, sıkıştırmaya başladılar. Bizim yaptığımız oyuncu değişikliklerinde maalesef kaleci Burak'ın hem de İbrahim'in sakatlanması, daha büyük bir problem olmasın diye oyundan aldık. Onu oyundan almış olmamız orta sahada dengemizi altüst etti. Giren arkadaşlarımızın orada istediğimiz katkıyı yapmaması, öndeki direncimizin azalması, öndeki oyuncularımızın istediğimiz baskıyı yapamayışı maalesef oyunun daha fazla bizim üzerimize gelmesine neden oldu. Baktığınız zaman iyi bir oyun var bizim adımıza. Neredeyse 75 dakika iyi bir oyun vardı. İstediğimiz her şeyi doğru şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Rakibe hiç pozisyon vermedik. Son bölümde sadece gereksiz yere strese girdik. Yani hakemin gösterdiği kırmızı kart, penaltı, izlemedim ama bakmak lazım. İşin enteresan yanı son 3 haftadır, sürekli penaltılara maruz kalıyoruz. Sürekli aleyhimize penaltı veriliyor. Geçen haftaki zaten tamamen bir komediydi. Bu haftakini görmedim. Bir şey diyemeyeceğim. ama oyuncumuz ben onu görmedim dediği, ofsayttan falan bahsedildi ve çok bu saatten sonra kazandık. Ona bakacağız. Geçen hafta çok iyi bir oyun oynamamıza rağmen kaybettiğimiz bir maç vardı. Tabii kaybeden maçları telafi edilmesi gerekiyor. Böylesine önemli bir deplasmanda bu kaybı telafi ettiğimiz için çok mutluyum. Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Her geçen gün daha iyi oynamaya çalışıyoruz" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.