LİDER, MERİNOS MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

17/10/2024
17
EKİ
2024

KFC Kadınlar 1. Liginde ilk iki haftayı galibiyetle kapatarak liderlik koltuğuna oturan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız, 3 haftayı yine deplasmanda geçirecek. Gaziantep ekibi Merinos ile önemli bir sınava çıkacak olan kırmızı beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 

2 aylık hazırlık döneminin ardından lige oldukça etkili başlayan Bolu’nun Sultanları evinde Karayollarını 3-0, deplasmanda yine Bordospor’u aynı skorla mağlup ederek, KFC Kadınlar 1. Ligi B grubunda liderlik koltuğuna yerleşti. Bu haftayı yine deplasmanda geçirecek olan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımımız Gaziantep’te ligin güçlü ekiplerinden Merinos ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarına Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda devam eden kırmızı beyazlılar Cuma günü kritik maç için Gaziantep’e hareket edecek. 20 Ekim Pazar günü oynanacak olan Merinos Bolu Belediyespor müsabakası Saat 14.00’de başlayacak. Maç öncesi Bolu Belediyespor 6 puanla lider, Merinos averajla 3. Sırada yer alıyor. 
KÜBA’LI ANA CLEGER HAZIR
Kırmızı beyazlılarda son transfer Küba’lı Pasör Çaprazı Ana Cleger ise ekibimizin son oynadığı Bordospor maçında az da olsa süre aldı. Takıma yeni katılmasına rağmen uyum sorununu çabuk atlatan tecrübeli oyuncu takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Merinos maçında baş antrenör Gökhan Çokşen’in bu oyuncuya zorlu karşılaşmada daha çok süre vererek, kritik deplasmanı kayıpsız geçmek istiyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.