GÖKHAN HOCADAN KARAYOLLARI GALİBİYETİ SONRASI AÇIKLAMA

09/10/2024
09
EKİ
2024

KFC Kadınlar 1. Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, Elazığ ekibi Bordo Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Takımın baş antrenörü Gökhan Çokşen ilk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bolu'nun Sultanları; verilen bir günlük aranın ardından 13 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Elazığ Bordo Spor müsabakası hazırlıklarını Baş Antrenör Gökhan Çokşen nezaretinde sürdürüyor. 
Ekibimizde sakatlığı bulunan Dilşat takımdan ayrı çalışırken, takıma son katılan yeni transferler Asena ve Küba’lı Pasör Çaprazı Ana Cleger’de takımla birlikte çalışmalara başladılar.
Karayolları karşılaşmasında alınan 3-0'lık net bir skorla lige galibiyetle başlayan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımında oyuncuların moralleri yerinde.

İYİ OYNADIĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM

Karayolları maçını değerlendiren Antrenör Gökhan Çokşen, servis kullanma ve servis karşılama da ilk maçta hatalar yapılmasına karşılık takımın oynadığı iyi oyundan memnun olduğunu söyledi. Çokşen; "Ligin ilk maçı her takım için stresli ve heyecanlı geçer. Takımlar çünkü lige iyi başlamak ister. İlk set ve maçın genelinde kullandığımız servislerde ve servisleri karşılama düzeninde biraz problem yaşadık. Ama onun dışında voleybol olarak iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Önümüzdeki maçlarda servis dengesini daha da düzelteceğiz ve daha kontrollü bir oyun sergileyeceğiz" dedi.

BİZİ İLGİLENDİREN, BİZİM NE OYNADIĞIMIZ

Elazığ Bordospor karşısında da sahadan galip ayrılmak istediklerini belirten Çokşen, bu karşılaşmanın ardından oynanacak 4 müsabakaya dikkat çekti.
Antrenör Gökhan Çokşen; "Elazığ Bordospor takımının elimizde sadece bir maçı var. İki yabancı ve bir orta oyuncu transfer ettikleri söyleniyor. Dolayısıyla çok bilmediğimiz bir takımla oynayacağız ama bizi ilgilendiren şey, bizim ne oynayacağımız. Bu nedenle de rakibe bakmaksızın kendi oyunumuzu oynayıp iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Elazığ maçının ardından 3'ncü, 4'ncü, 5'nci ve 6'ncı haftalar bizim için çok zorlu geçecek.  Çünkü 3 günde bir maç oynayacağız" diye konuştu.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.