DELEGELER VE BOLULULAR, BOLUSPOR'A SAHİP ÇIKTI

09/07/2024
09
TEM
2024

Boluspor olağanüstü kongresini gerçekleştirirken her zaman kırmızı beyazlı takımın yanında olan kongre üyeleri ve Bolulular kulübünün tarihi kongresinde yalnız bırakmadılar. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Salonunda yapılan kongrede salon tamamen dolarken, çok sayıda taraftar ve Bolulu vatandaşta kongreyi yerinde takip etti.

Boluspor'da şirketleşme başta olmak üzere yeni yönetimin belirlendiği olağanüstü kongreye büyük katılım oldu. 1965'den bu yana kırmızı beyazlı takıma sahip çıkan elinden geldiğince destek veren Bolulular ve kırmızı beyaz sevdalıları ekibimizi tarihi kongresinde yalnız bırakmadılar. Salonu hemen hemen tamamen dolduran kongre üyeleri çok sayıda taraftar ve Bolulu vatandaş kongrede yaşananları canlı izlediler.  

Boluspor'un yalnız bırakılmadığının göstergesi olan bu tarihi kongre, Boluspor tarihinin en büyük katılımlı kongrelerinden biri oldu. Bolu'nun İzzet Baysal ve Vakfı ile birlikte iki kırmızı çizgisinden biri olan Boluspor, en anlamlı günlerinden birini yaşadı.  

SPOR14'DEN CANLI YAYINLANAN BOLUSPOR KONGRESİNİN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... 

Resim

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.