ÇAVUŞOĞLU ALTINI ÇİZDİ. "ÜRETEN BİR BOLUSPOR OLACAK!"

01/07/2024
01
TEM
2024

Boluspor Başkanı Savaş Abak'ın aday olmayacağını açıklaması üzerine kırmızı beyazlı takımı sahipsiz bırakmayacağını belirterek başkanlığa adaylığını açıklayan İş İnsanı Soner Çavuşoğlu adaylığının detaylarını Bolu Postası'ndan Gökhan Aydın'a açıkladı.

Boluspor kongresi öncesi Başkan adaylığını açıklayan iş insanı Soner Çavuşoğlu, hafta içi geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacağını söyledi.

Kendisi ile birlikte Boluspor’da yer alacak isimlerin genel anlamda netleştirdiğini ve yapacağı basın toplantısında bu isimleri Boluspor camiasına açıklayacağını da belirten Çavuşoğlu, ilk etapta transferde kullanılmak üzere 50 milyon liralık bir bütçe oluşturduklarını ifade etti.

Üreten bir Boluspor yönetimi olmak için göreve talip olduklarını söyleyen Boluspor Başkan Adayı Soner Çavuşoğlu, finansal planı ve projeleriyle göreve talip olduğunu söyledi.

“Ne Validen ne de Belediye Başkanından para istemiyorum”

Göreve talip olmadan önce şehrin idarecileriyle de birebir görüşme yaptığını söyleyen Çavuşoğlu; “Boluspor Başkanlığına talip olduğumu Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç’ı ve Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ı ziyaret ederek, kendilerine söyledim. Boluspor’u üreterek ayakta tutacağımızı ve ne Valimizden ne de Belediye Başkanımızdan para istemediğimizi de açık açık kendilerine ifade ettim. Diğer Yönetimlerin Kulübü yönetme anlayışlarına saygı duyuyorum fakat Ben üretime dayalı bir yönetim anlayışı içinde olacağım. Benim kentin Valisinden, Belediye Başkanından ve Milletvekillerinden tek istediğim, yanımda olarak projelerimizin hayata geçmesi için bana destek olmaları. Onun dışında maddi beklentim yok” dedi.

“Boluspor’un yeri Süper Lig’dir”

60 yıldır Türk futboluna büyük katkılar veren Türk futbolunun Anadolu'daki örnek kulüplerinden biri olan Boluspor’un yerinin kesinlikle Süper Lig olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, Süper Lige takımı çıkartmak için izleyecekleri finansal ve sportif yol haritalarının ellerinde olduğunu bildirdi.

Özellikle alt yapıya dikkat çekerek Yönetim olarak buraya önem vereceklerini söyleyen Çavuşoğlu, 2-3 yıl sonra Boluspor’un alt yapısının A Takıma oyuncu veren bir yapı olarak hizmet vereceği iddiasında bulundu.

“Boluspor sahipsiz değildir” 

Son olarak adaylığını kamuoyuna duyurduğundaki açıklamasını tekrarlayan Boluspor Kulübü Başkan Adayı Soner Çavuşoğlu; 1Altını çizerek söylemek isterim ki Bolusporumuz sahipsiz değildir! Bu bağlamda şahsım ve yol arkadaşlarım olarak göreve talip olduğumuzu Bolu kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Boluspor Bolu'nun ruhudur. Boluspor, Türk futbolunda ahlak, emek ve centilmenlik demektir. Böylesi değerli bir kulübün varlığı, hak ettiği yerde olması Türk futbolunun geleceği için de çok önemlidir. Boluspor, sahip olduğu bu vasıflarıyla sadece Bolu için değil ülkemiz için de büyük bir değerdir. Boluspor'un geleceği konusunda kötü senaryoların konuşulduğu, karanlık tabloların çizildiği bir durumun gerçek olmadığını biliyoruz. Bu kötü algıları yok etmek için her biri Boluspor aşığı olan, inançlı, heyecanlı yol arkadaşlarımla Boluspor'u hak ettiği güzel günlere taşıyacağımıza inanıyoruz. Endüstriyel futbolun şehir takımlarımızı adeta  yuttuğu bu zamanda, projelerimizle Bolusporumuzu üreten bir kulüp haline getireceğimizin sözünü  veriyoruz” diye konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Mdurukan 1 Temmuz 2024 • 21:59

    Bölünün ekmeğini yiyip ac kaldım zafiyetini gösterenler artık bizi kandıramazsınız utaninda camiaya yardim edin istettirmeyin kimse dilenci degil

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.