CAMİADA KARARSIZLIK YERİNİ UMUDA BIRAKTI

10/07/2024
10
TEM
2024

Boluspor'da yapılan tarihi kongrede, tarihi bir karar çıkarken kırmızı beyazlı ekip için yeni bir yok haritası belirlendi. Başkan Savaş Abak'ın neredeyse 2 sezondur dilinden düşürmediği şirketleşme delegelerden onay alırken, artık kulübün yüzde 49'u şirket ortaklarının olacak.

Evet tarihi bir kongre sona erdi. Boluspor'un istediği camianın beklediği gibi oldu.
Mali tablolarının artık siyah ekrana düştüğü Boluspor yeni bir yola girdi. Yönetime verilen yetki ile sezon içinde yönetim Boluspor A.Ş. olması için gerekli hazırlıkları yapacak, delegeleri toplayacak ve Boluspor için yeni bir yola girilmiş olacak. Boluspor'un yüzde 51'i dernekte, geri kalanı yatırımcıların, ortakların hisse sahiplerinin olacak.  Boluspor Bolu'da kalacak! Boluspor yine Boluluların olacak.  Kaldı ki yönetim bunun altını özellikle çizdi. Bu dakikadan sonra taraflı tarafsız herkes şirketleşmenin faydalı olacağı, Boluspor'un kurtuluş reçetesinin bu olduğu görüşünde.  

Son bir haftada ikna edilen büyük bir yatırımcının belirlenen yüzde 49 hisse bedelinden en büyük payı almak için ortaya ciddi bir miktar koyacağı, stadyum yapılması için kolların sıvanacağı, farklı projelerin olabileceği de söyleniyor. 

Bundan sonra bekleyip göreceğiz. Gelişmeleri takip edeceğiz. Öz Bolulular olarak her zaman olduğu gibi yine Boluspor'un yanında olacağız. 

2 yorum yapılmış

  • Muhasebeci 11 Temmuz 2024 • 17:43

    Çok istiyorlarsa kendi şirketlerini spor kulübüne çevirsinler.Spor kulübü neden siyasetin ve ticaretin rant kapısı oluyor hayret.Boluspor üzerinden millet kendi ticaretinin peşinde kimlere söz verildi hisseler bunu açıklasınlar önce.

  • Alp 12 Temmuz 2024 • 12:18

    Klubün basına siz geçin ve yönetin o halde

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.