Ara transfer dönemi resmen başlarken transferde hareketlilik başladı. Boluspor'da Sırp forvet Kosta Aleksic ve Arnavut orta saha Dean Lico ile anlaşılırken, bu oyunculara karşılık ekibimizin en skorer ismi Daniel Abramovski'nin de Iğdır FK ile anlaştığı öğrenildi. Ekibimizde bir diğer başarılı oyuncu kaleci Çağlar Şahin Akbaba'ya da Amedspor'un talip olduğu öğrenildi. Akbaba'yı Kocaelispor'da düşünürken, tecrübeli file bekçisi ile ilgili gelişmelerin bir kaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.
5 yorum yapılmış
Boluspor’da maddi olarak karşılığını ve ederini bulan her futbolcu takımdan gidebilir bu gayet normal bir durum, hiçbir futbolcu takımda baki değildir. Önemli olan kulübün menfaatleri ve ekonomik çıkarlarıdır, para kazandıran her futbolcu istediği yere gidebilir. Tabiki böylesi durumlarda beklentimiz takımdaki dengeleri asla bozmadan hareket edebilmektir esas olan !
Gitmesi onun için de hayırlı olur. Yolu açık olsun.
Çağlar bu ligin en iyi iki kalecisinden biri onu seviyoruz. Ayrıca Çağlar Şahin Akbaba izmir' li ASLA amedspor'a gitmez.
Gitmez oraya orda yaşayamaz
Hemen git kurtulalım Takımın el freni.