BOLUSPOR'DA MORALLER YERİNE GELDİ

22/10/2024
22
EKİ
2024

Trendyol 1. lige iyi başlayamayan ve teknik direktör değişikliğine gitmek zorunda kalan Boluspor'da son alınan Çorum FK galibiyeti moralleri yerine getirdi. Kırmızı beyazlılar düşme hattı potasının içinden çıkmayı başarırken, alınan 3 puan ve ortaya konulan futbol gelecek haftalar öncesi moral verdi.

Sezon başı yaşanan teknik direktör krizinin ardından göreve gelen Ufuk Kahraman ile toparlanam sürecine giren Boluspor milli aranın ardından aldığı Çorum FK galibiyeti ile derin bir nefes aldı. Geçtiğimiz sezon play-of oynayan kadrosunu koruyan ve yaptığı transferlerle play-of grubu içinde yer almak isteyen kırmızı beyazlılar, ligin ilk bölümünde istediği sonuçları alamadı. Serhat Gülpınar ile yollarını ayıran kırmızı beyazlılar takımın başına Ufuk Kaharaman'ı getirdi. Ufuk hoca ile de çıktığı 4 maçın 1'ini kazanan 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak düşme potası içine giren Boluspor, Çorum FK'yı 2-0 gibi net bir skorla yenerek ateş hattının üstüne çıkmayı başardı. Oyun ve mücadele anlamında önceki haftalara oranla daha derli toplu bir futbol sergileyen kırmızı beyazlılar gelecek haftalara daha umutla bakmaya başladılar. 

HEDEF İSTANBUL'DA 3 PUAN

Ekibimiz Çorum FK maçının morali ile ligin 10. haftasında deplasmanda İstanbulspor'a konuk olacak. 27 Ekim pazar günü oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak. 9 maçta 12 puan toplayan Boluspor bu önemli sınavı da 3 puanla geçerek üst sıralara tırmanmaya çalışacak. 

2 yorum yapılmış

  • Mdurukan 22 Ekim 2024 • 15:26

    Isıran futbol oynamiyoruz ama iyileşme var gibi bu haftaki oyun ve puan iletisi için iyi bir öngörü olacaktir

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 22 Ekim 2024 • 15:53

    RAKİP İSTANBULSPOR 4 HAFTADIR MAĞLUP. DİKKAT EDİN ACISINI SİZDEN ÇIKARIR.BERABERLİK BAŞARIDIR

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.