BOLUSPOR'DA MANİSA FK MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

24/09/2024
24
EYL
2024

Trendyol 1. lig 6. hafta karşılaşmasında deplasmanda son dakika golü ile 1 puanı kurtaran Boluspor evinde oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarına başladı.

Ligin yeni ekiplerinden Amedspor ile hafta sonunda deplasmanda karşılaşan Boluspor Anıl'ın golü ile son dakikada 1 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. Kırmızı beyazlılar evinde oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde gerçekleşen idman öncesi tecrübeli oyuncu Estrela’nın doğum günü kutlandı. 

EVDE YOKUZ! DEPLASMANDA BOYUN EĞMİYORUZ

Ligde oynadığı 6 maçtan sadece 6 puan toplayabilen kırmızı beyazlılar, averajla ligin düşme hattının hemen üstünde yer alıyor. Ekibimiz oynadığı 6 maçın 1'ini kazanırken, 3 karşılaşmayı beraberlikle tamamladı. Kırmızı beyazlılar evinde Iğdır FK ve Pendikspor'a mağlup oldu. Boluspor deplasmanda hiç mağlup olmadı. 

Bir 8 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

3 yorum yapılmış

  • bbolu14 25 Eylül 2024 • 17:55

    Amed maçı sahaya ragmen cok iyi mücadele ettik. Çağlar çok iyi bir kaleci yanliz gününde olursa kurtardığı puan kazandırdığı maç az değil. Fakat amed maçında o ortaya çıkılmaz mi.

  • bbolu14 25 Eylül 2024 • 17:59

    Son dakika da olsa güzel bir gol ile son dakika alınan bir puan cok degerli . Sahanın kötü oluşu iki takımın oyununu da etkiledi bunu da unutmayalım. Amromovski bu sene geçen sene gibi değil. Takım olarak sadece savunma anlayışı ile devam ederse ufuk hoca ilk yarının sonunu göremez. Hayırlısı inşallah biz yaniliriz ufuk hoca da bolu da kazanır.

  • Krolu 25 Eylül 2024 • 23:21

    Geçen sene gibi durum aynıydı takımız istediğimiz gibi bir türlü toparlanmayıp takımız kendi oyunu kurmayınca kötü oluyordu inşallah manisa maçında iyi motive ve iyi hazırlanırsa bu maçı rahatlıkla alırız

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.