BOLUSPOR'DA ANTRENÖR SORUNU BU HAFTA ÇÖZÜLÜYOR

15/07/2024
15
TEM
2024

Trendyol 1. ligde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve kongresini gerçekleştiren Boluspor'da rota hocaya çevrildi. Kırmızı beyazlı ekipte yeni teknik direktörün bu hafta imzalaması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrası kurtuluş reçetesi olarak delegelerin onayına sunulan şirketleşme sorunu ortadan kalkarken, yeniden göreve gelen yönetim ilk iş olarak hoca konusunu masaya yatırdı. Hazırlık kampında bugüne kadar alt yapı hocaları ile ile çalışan kırmızı beyazlı ekip bu hafta yeni hocası ile anlaşacak.  Kongre sonrası teknik direktör arayışlarını sürdüren Boluspor için bugüne kadar 5-6 isim ortaya atılırken, kırmızı beyazlıların sürpriz bir isimle anlaşabileceği öğrenildi. 

Adı sır gibi saklanan eski milli futbolcu ve başarılı bir teknik adamında ismi geçerken ekibimiz bir an evvel hoca ile anlaşıp, transfer çalışmalarına yönelmek istiyor. Her ne kadar telaffuz edilmesede hedefini Süper lig olarak belirleyen Boluspor'un bu hafta içinde yeni teknik adam konusunu çözüme kavuşturmak istiyor. 

4 yorum yapılmış

  • Berar 16 Temmuz 2024 • 03:55

    Savaş Abak ta takıntılı..sırf taraftar istiyor diye..Sinan Kaloğlu'nu istemiyor..Yine çok bilmiş havalarında hoca getirirse şapa otururuz..Hem para yok..hem maşallahı var..Paran yoksa bu sene şirketleşmeyle geçecekse biz Yılmaz hocamıza teslim edelim..Nuri hoca ile beraber götürsünler bir sezon Boluspor'u..

  • IsmaiYaln 16 Temmuz 2024 • 11:45

    Merhabalar artık teknik direktörün açıklanması lazım sonra transferlerin yapılması lazım biran önce uyum süreci için

  • IsmaiYaln 16 Temmuz 2024 • 14:39

    Sinan kaloglu gelsin herkesten iyisi Sinan kaloglu

  • brahim 17 Temmuz 2024 • 11:39

    İyide Sinan kaloğlu bedavamı gelecek? Oda para gözün önde gideni!

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.