KIRMIZI BEYAZLILAR O KALECİNİN PEŞİNDE!

25/07/2024
25
TEM
2024

Transferde yoğun bir mesai harcayarak ince eleyip sık dokuyan Boluspor teknik direktör Serhat Gülpınar'ın da raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor. Lige sayılı haftalar kala ekibimiz kadrosunu güçlendirme devam ediyor.

Kırmızı beyazlılar savunmaya önemli takviyeler yaparken, kalede de yollarını ayırdığı İsmail Çipe'nin yerine Giresunsporlu Erkan Anapa'yı listesine dahil ettiği iddia edildi. 26 yaşındaki tecrübeli kaleci ile temaslarını sıklaştıran kırmızı beyazlıların Çağlar Şahin Akbaba ile rekabete girecek bu isme imza attırmayı hedefliyor. 1.87 boyundaki kaleci Erkan Anapa'nın bonservisi elinde bulunuyor.  

LİSTE KABARIK AMA!

Orta saha ve forvet arayışlarınıda sürdüren ekibimiz, kanatlarda da etkili olabilecek bir kaç isimle görüşmelerine devam ederken, bu oyuncuları hazırlık kampına dahil etmeye çalışıyor.  Savunmada ve kalede büyük oranda kadrosunu güçlendiren Boluspor'un savunmanın soluna bir transfer daha yapması bekleniyor. Transfer piyasasını yüksek olduğu bu dönemde Boluspor'un kulübün geleceğini sıkıntıya sokmayacak isimlerin aynı sıra, bonservisi elinde olan isimlere yöneldiği öğrenildi.

2 yorum yapılmış

  • ieker197106gmailcom 25 Temmuz 2024 • 17:57

    Kulübün parasını ligin en kötü kalecisi ve en çok gol yiyen kalecisi olan adama vermek hangi yönetim anlayışı ile izah edilir bizim çocuklar bize yeter onlara şans verilmeli saçma sapan işleri bırakın iyi bir forvet oyuncusu alın.

  • Ahmet14 27 Temmuz 2024 • 05:13

    Giresun bu kaleciye 20 milyon bonservis istiyo

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.