BOLUSPOR "O İSİMLE" YOLA DEVAM DEDİ

20/07/2024
20
TEM
2024

Boluspor tarihi kongre sonrası yoğun bir program dahilinde iç ve dış transferde hareketli saatler yaşarken, ekibimiz kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dış transferde bir çok isimle görüşen kırmızı beyazlılar iç transferde geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Jefferson Nogueira Junior ile "devam" dedi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı ve bu ligi iyi bilen Jefferson ile bu sezon içinde anlaştığı öğrenilen Boluspor'un orta sahada bu isme çok güvendiği öğrenildi. Ülkemizde Gaziantep FK ile Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan tecrübeli Brezilyalı Serhat hocanında onayı ile kadroya yeniden dahil edildi.

UYUM SORUNU YAŞAMAYACAK

Ön liberoda ve merkez orta sahadada oynayabilen çok yönlü bir oyuncu olan ve uyum sorunuda yaşamayacak olan Jefferson Nogueira Junior, şampiyonluk hedefleyen Boluspor'un bu sezon en önemli kozlarından biri olacak.  

PLAY-OF'A TAŞIMIŞTI

Jefferson geçtiğimiz sezon ligin son maçında 90+3'de Çorum FK'ya attığı golle Boluspor'u play-of'a taşımıştı. 

 

1 yorum yapılmış

  • ErtugrulSahnoglu 20 Temmuz 2024 • 15:24

    Hayırlı olsun iyi futbolcu geçen yıl yüzde 40, yüzde 50 performans ile oynamıştı. Bu yıl yüzde 80 ile oynarsa çok faydalı olur. Yönetim den ricam eğer maliyeti anormal yüksek olmayacaksa Daniel Avramoski ile sözleşme uzatılması. Avramoski bu takıma son yıllarda gelen en iyi futbolcu dur. Savaş başkan a böyle bir futbolcuyu bizlere seyrettiği için şükranlarımı sunuyorum.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.