Geçtiğimiz ay fiziki altyapısının yetersizliği nedeniyle kapatılan Bolu Atatürk Stadının kapıları tamamen kapanırken, Boluspor yönetimi her hafta iç saha maçlarını oynayacağı stadyumu araya aray en sonunda bu haftayıda geçiştirdi. Ekibimiz kapı kapı maç oynayacak stadyum ararken en sonunda çözümü Çorum'da buldu. Ligin 31. haftasında sahasında oynaması gereken Bandırmaspor maçı için Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya gibi komşu illerden olumlu cevabı alamayan kırmızı beyazlılar Çorumspor'un kapısını çaldı. Yapılan görüşmeler sonunda Boluspor, Trendyol 1.ligin 31. haftasında 28 Mart Cuma günü oynanacağı Bandırmaspor karşılaşmasında Çorum Şehir Stadyumunda oynayacak.
10 yorum yapılmış
Maçı Bandırmanın stadında oynasaydık. Stat parası vermezdik seyirci hasılatı bize kalır, stat aramazdık. Deplasman masrafları da böylelikle çıkmış olurdu. Kalan deplasman maçları böyle olmalı.
Hani AKP il başkanı bakan ile görüşüp stad için müjde vermişti. Ne oldu ben söyleyeyim yine yeniden yalan oldu. Şaşırdık mı hayır tabikide. Bir tane gazeteci de çıkıp Suat bey bizi sevindirmistiniz neden Bolu halkının duyguları ile oynadınız diye sormadı.
Bu milletvekillerin hiç birine hakkımı helal etmiyorun ellerim iki yakalarında olacak
CetinTAS kardeşime teşekkür ediyorum Önerisi de çözümü de çok olumlu ve mantıklı kendisini böyle güzel fikirlerinden dolayı minnettarım. Not konunun benimle hiç bir alakası yok. Bu güzel kardeşim ile tanışmak isterdim. Sevgi ve muhabbet ile Allah'a Emanet Olunuz Amiiiiiiiin.
Milletvekilleri gibi basında uyuyor korkusundan ne bakana nede milletvekillerine bir soru soramıyor yazıklar olsun elinizdeki kalemleride kırın siz yalnız maçlara bedava girmeyi biliyorsunuz
Sevgili çetin taş sen nasıl bir düşünceye sahipsin koca il Bolu ilçe bandirmaya mudane edecek öylemi yazık bu kafayla gitmisken orda yenildin takım bide prim versin bandırma sen ne iciyon Fikret bey sen de ne iciyodan söyleyin s Rusya'da bile yok bu kafayı yapan şey ne iciyosunuz
Benim önerim taraftar gruplarının bir araya gelerek Ankara'ya meclise milletvekillerine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Onları koltuklarında rahat oturtmak yok Boluyu ve Bolusporu hatırlatma zamanı!!
Her yere yapıldı bize yok.
Asıl önce tanju beye her seçimde stad yapıcam diye bizi sevindirmistiniz diye sormalı, sonra noldu yalan oldu diye hesap sormalı.Bolu halkının duygularıyla oylarıyla oynadınız demek istediniz sanırım
Ne diyoruz"Burası Bolu olsa da oluu olmasa da oluuu" Vekillerde Bolulu olduğuna göre,onlrarda aynı düşünce de olsa gerek. Taraftarı hiç düşünen yok,kombineler boşa giiti