BOLUNUN SULTANLARI İLK MAÇINDA BUGÜN SAHNE ALIYOR

06/10/2024
06
EKİ
2024

KFC Kadınlar 1. Liginde yer alan temsilcimiz Bolu Belediyespor, Bolu’da voleybol coşkusunu yeniden alevlendirmek için ilk maçına çıkıyor. Ekibimiz 06 Ekim 2024 Pazar günü 14.00’de Karayolları maçı ile yeni sezona merhaba diyecek.  

Yeni yönetimi ile sezon öncesi yoğun bir çalışma yapan Bolunun Sultanları artık lige hazır. KFC Kadınlar 1. Liginde iddialı bir takım kurarak Bolulu sporseverlere voleybol coşkusu ve heyecanı yaşatmak isteyen kırmızı beyazlılar, Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda ilk maçına çıkıyor. 06 Ekim 2024  Pazar günü 14.00’de Karayolları’nı konuk edecek olan Bolunun Sultanları bu önemli ve ilk maçta tüm sporseverleri tribüne davet etti. 

ŞUBE SORUMLUSU MİNE ERHAN “TARAFTAR DESTEĞİMİZLE KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYORUZ”

2024-2025 sezonunda 1. Ligde iddialı bir takım kurarak Bolulu spor severlere bu heyecanı yaşatmak istediklerini belirten Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Şube Sorumlusu Mine Erhan; "Kulüp Başkanımız Abdullah Onur ve Yönetim Kurulumuzla birlikte bir yandan geçmiş yönetimden gelen borçları öderken bir yandan da mali durumumuza göre kadromuzu elimizden geldiğince güçlendirdik. Bu zorlu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan ve yanımızda olan iş insanlarımıza, yönetimimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Takımımız 2 aydır sürdürdüğü sezon hazırlıklarını tamamladı. İlk maçımızda evimizde taraftar desteğimizle Karayolları maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Tüm spor severleri ve taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.