BOLU'NUN EN PRESTİJLİ TENİS TURNUVASI

17/07/2024
17
TEM
2024

Türkiye Tenis Federasyonu, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Abant Tenis Kayak Spor Kulübü’nden Ulusal tenis camiasına ve spor turizmine büyük katkı.

25-28 Temmuz tarihlerinde Bolu’da 72 erkek 39 kadın sporcunun 13 yaş ve üstü katılımı ile Kıbrıs, Tekirdağ, Mersin, Kocaeli, Muğla, İstanbul, Samsun, Düzce, Bursa, Antalya, Ankara, Eskişehir, Sinop, Malatya, Mardin, İzmir, Siirt Kütahya, Şanlıurfa, Zonguldak, Sakarya ve Bolu illerinden katılan sporcularla gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler yaptıkları açıklamada "Bolu Valiliğimiz himayelerinde ilimizde spor alt yapısını güçlendirme ve sporu tabana yayma adına çok ciddi çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsamda tenis branşında Bolumuzu saygın ve tercih edilen iller arasına aldırıyoruz. Bu turnuva ile başlayacak ev sahipliğimiz, spor turizmine ve sporcu yetiştirilmesine katkı sağlayacak daha nice turnuvalarla daha da kıymetli duruma gelecektir. Turnuvaya katılacak sporculara başarılar diliyor, tüm halkımızı bu güzel ve özel turnuvayı izlemeye davet ediyorum" dedi.  

Turnuva ile ilgili yapılan bilgiler veren Tenis Federasyonu Bolu İl Temsilcisi ve Abant Tenis Kayak Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulusoy ise yaptığı açıklamada "Bolumuzda 1999 yıllarından bu güne kort tenis sporu adına çok yol kat ettik. Yapılaşma, sporcu ve sporcu sayılarında da yol kat etmeye devam edeceğiz. Bolumuz ulusal platforma en güzel şekilde temsil edilmekte yurt genelinde de sayılı, başarılı iller sıralamalarında da üst seviyelere taşıdık. Yapmış olduğumuz çalışmalar hız kesmeyecek. 1999 yıllarından bu güne yaptığımız çalışmalara her gün bir yenisini ekleyeceğiz. Tenis Federasyonumuzla yaptığımız görüşmeler neticesinde Bolumuza bu turnuvayı GSİM ve ABTK olarak almaya hak kazandık ve aldık. Daha nice büyük turnuvalar alacağız. Tenis Federasyonunca aktif olan kulübümüz bundan böyle de aktif olmaya ve çalışmalarımıza bu yönde devam edeceğiz. Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, sporcu ailelerine katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarız" dedi.  

Önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapacak olan Bolu'da tenis severler doyasıya en güzel anları yaşayacaklar. 
 

 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.