BOLUMUZUN SPORCUSU MİLLÎ TAKIMIN GURURU EMRE DODANLI PARİS 2024’TE

27/07/2024
27
TEM
2024

Türkiye Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları’nda tarih yazmaya hazırlanıyor. Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Spor Kulübü sporcusu Emre Dodanlı da bu başarıda yer alacak.

Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımımız, 2023 yılında Belçika’nın Antwerp kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda elde ettiği başarıyla 2024 Paris Olimpiyatları’nda yarışma hakkı kazandı. Bu başarı, ülkemizin olimpiyat tarihindeki ilk takım temsilciliği olacak ve Türkiye dünyanın en iyi 12 takımının mücadele edeceği Olimpiyat Oyunları’nda 5 sporcu ile temsil edilecek.

Paris’e giden Milli takımımız şu isimlerden oluşuyor: Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Adem Asil ve Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Spor Kulübü sporcusu Emre Dodanlı. Emre Dodanlı, Amerika’da Oklahoma Üniversitesi’nde eğitim görmekte ve orada cimnastik yapmaktadır. Yaz kamplarına geldiği Bolu’da da antrenmanlarına devam eden sporcumuza, Bolu Cimnastik Kulübü tarafından her tür destek verilmekte.

Artistik Cimnastik Erkek Millî Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 3. Grup'ta mücadele edecek. Yarışmaları bugün, Türkiye saati ile 21.00'da başlayacak. Milli Takımımıza ve sporcumuz Emre Dodanlı’ya gönülden başarılar diliyoruz. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yaılan açıklamada "Destekleri için başta Bolu Valiliği olmak üzere Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığına, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Bolu Cimnastik Kulübüne, antrenörlere ve emek veren herkese teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.