BELEDİYESPOR'DA YENİ YÖNETİM İDDİALI

21/07/2024
21
TEM
2024

Geçtiğimiz günlerde kongresini tamamlayan Bolu Belediyespor'da yeni yönetim kurulu çalışmalarına başladı. Kadın voleybol takımı için iddialı bir takım kurmak isteyen kırmızı beyazlı yönetim kurulu yaptığı açıklamada "Amacımız ve hedefimiz çocuklarımızı spora başlatmak, gençlerimize spor yaptırmak" dedi.

Bolu'ya 2 sezon Sultanlar Ligi heyecanı ve coşkusu yaşatan Bolu Belediyespor'un yeni yönetimi  aynı heyecan ve coşku için kolları sıvadı. Gerçekleşen kongre sonrası Bolu Belediyespor'da Başkanlığa İş İnsanı Abdullah Onur gelirken yönetim kurulu  Süleyman Can, Mine Erhan, Hüseyin Türkmen,  Mertcan Çoruk,  Hüseyin Tayşi, Sinan Harbacı, Halil İbrahim Yavaş, Ahmet Köksalan ve Kubilay Öztürk'ten oluşmuştu. 

İlk iş olarak Kadın Voleybol takımının başına Gökhan Çokşen’i getiren Bolu Belediyespor yönetim kurulu yaptığı açıklamada hedefi olan bir takım kurmak için görüşmelerin başladığı, diğer amatör branşlarlada ilgili çalışmaların yürütüldüğü belirtildi. 

Kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle; 

Kulübümüz yapmış olduğu kongre sonrası göreve gelen yeni yönetim kurulumuz çalışmalarına başlamış olup, ilk iş olarak Kadın Voleybol takımımızın başına Gökhan Çokşen’i hocamızı getirmiştir.

Transfer çalışmalarını sürdüren yönetim kurulumuz bu kapsamda camiamızın ve Bolumuzun arzuladığı hedefi olan bir takım kurmak için görüşmelerini sürdürmekte olup yeni takımımız Ağustos ayı başı ile hazırlık kampına başlayacaktır.

Diğer amatör branşlarla ilgili olarakta çalışmalarımız yönetim kurulumuzca yoğun bir şekilde devam etmekte olup , amacımız ve hedefimiz çocuklarımızı spora başlatmak, gençlerimize spor yaptırmak olacaktır.

Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu

1 yorum yapılmış

  • Rdvan 22 Temmuz 2024 • 15:23

    İnşallah sultanlar ligine yükselecek ve orada daimi kalacak bir kadro oluşturulur.Yönetime başarılar diliyorum.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.