BOLU BELEDİYESPOR'DA HOCA BELLİ OLDU

08/07/2024
08
TEM
2024

Bolu Belediyespor'da uzun yıllar başarı ile görev yapan başkan Sinan Barut'tan bayrağı devralan Abdullah Onur ve ekibi kolları sıvadı. Kırmızı beyazlı ekibin yönetimi kadın voleybol takımının yeni baş antrenörü açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada "2024-2025 Kadınlar 1. Ligi için daha öncede kulübümüzde görev yapan, Gökhan Çoksen hocamızla anlaşmış bulunmaktayız.Kulübümüze ve hocamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Bolu Belediyespor'da daha öncede görev yapan tecrübeli çalıştırıcı 2. kez kırmızı beyazlı takımın başına geçti. 

GÖKHAN ÇOKŞEN KİMDİR? 

1974 doğumlu olan Gökhan Çokşen; Saint Joseph Lisesi ile başladığı antrenörlük kariyerine sırasıyla; Galatasaray, Marmara Koleji, Ataşehir Bld. Spor, Galatasaray, Şahinbey Belediyespor, Anemon Otelleri, Bolu Belediyespor, Trabzon İdman Ocağı, Samsun Anakent, Bolu Belediyespor, Sarıyer Belediyespor, Çiftlikköy Bld. Spor Muratpaşa Belediye Sigortashop  ile devam etti. Yeni sezonda kulübümüzde görev yapacak olan Gökhan Çokşen kariyerinde; CEV Challence Kup 2.’liği, Balkan Şampiyonluğu, Türkiye 2. ve 3. Ligi şampiyonluğu ve Gençler Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

 
 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.