BERK YILDIZ BABA OLUYOR, CİNSİYET BELİRLEME PARTİSİNDE O ANLAR

26/07/2024
26
TEM
2024

Bolusporlu yıldız oyuncu Berk Yıldız, baba oluyor! Boluspor, bu müjdeli haberi büyük bir cinsiyet partisi ile duyurdu. Takım arkadaşları ve taraftarların heyecanla takip ettiği bu özel an, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Boluspor’un yıldız futbolcusu Berk Yıldız baba oluyor. Boluspor, müjdeli haberi cinsiyet partisi ile duyurdu. Boluspor sosyal medya ekibi, önce Bolusporlu futbolculardan bebeklerinin cinsiyetini tahmin etmelerini istedi. Futbolcuların tahminleri alındıktan sonra, cinsiyet öğrenme partisi düzenlendi. Bu özel anı paylaşmak için hazırlanan videoda, Boluspor kaptanı Çağlar Şahin Akbaba’nın elindeki cinsiyet öğrenme balonu büyük bir coşku ile patlatıldı. 

Geriye doğru sayımın ardından patlatılan balon ile Berk Yıldız’ın erkek bebek babası olacağı öğrenildi. Bu mutlu haberin ardından Berk Yıldız, büyük bir sevinç yaşayarak takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

KULÜPTEN TEBRİK

Kulüpten yapılan açıklamada "Oyuncumuz Berk Yıldız baba oluyor. Berk Yıldız ve eşi Mariagrazia’yı tebrik ediyor ve mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gelecek diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... 

2 yorum yapılmış

  • Erturul 26 Temmuz 2024 • 14:32

    Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyutsun yaşı uzun olsun tebrikler Berk .

  • Cadde14 27 Temmuz 2024 • 02:28

    Allah analı babalı büyütsün

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.