BATUHAN İŞÇİLER BOLUSPOR'UN AÇIKLAMASINA YANIT VERDİ

07/07/2024
07
TEM
2024

Geçtiğimiz günlerde Boluspor'dan olaylı bir şekilde ayrıldığı söylenen Batuhan İşçiler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 600 bin TL alacağından feraget ettiğini Boluspor'un kendisi hakkında yaptığı açıklamayı talihsizlik olarak değerlendirdi.

İşçiler yaptığı açıklamada "Barışçıl bir şekilde karşılıklı sona erdirme sözleşmesi imzalanarak Boluspor'dan olan yaklaşık 600.000.00 bin TL alacağımdan feragat etmeme rağmen bu şekilde bir açıklama yapılmasını talihsizlik olarak yorumlamaktayım" dedi.

Savunma oyuncusu Batuhan İşçiler'in açıklaması şöyle; 

Değerli Türk spor kamuoyu ve Boluspor camiasına, Boluspor Kulübü tarafından yapılan kamuoyu açıklamasını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Herkesin bakmakla yükümlü olduğu ailesinin olduğu gibi, kimseden ücret almaksızın hizmet vermesi beklenmemelidir. Yasal haklarımı kullanarak biriken ücretlerimi talep etmek en doğal hakkım olup, aleyhime bir kamuoyu yaratılmak çabası kabul edilebilir değildir. Barışçıl bir şekilde karşılıklı sona erdirme sözleşmesi imzalanarak Boluspor'dan olan yaklaşık 600.000.00 bin TL alacağımdan feragat etmeme rağmen bu şekilde bir açıklama yapılmasını talihsizlik olarak yorumlamaktayım. Görüldüğü üzere hukuki yollarla ücret talep etmek Boluspor tarafından hukuka, karşılıklı sona erdirme sözleşmesinde 600.000.00 TL alacağımdan feragat etmek için spor ahlakına aykırı olarak değerlendirilmiştir. Tüm bu süreçte iyi niyetli olarak hareket etmeme rağmen aleyhime yapılan Kamuoyu oluşturma çabasına ilişkin her türlü yasal hakkımı saklı tuttuğumu spor kamuoyuna bildiririm. 

3 yorum yapılmış

  • MT 7 Temmuz 2024 • 18:13

    İyi niyetli olsan diğer bütün karakterli futbolcularımız gibi kongre sonucunu beklerdin. Gördüğün gibi Boluspor da kimsenin parası kalmıyor. Takım bulamayıp, araya eski tanıdıkları sokup gelen ve maça çıkmayan, çıktığında gezinen adama bile Ödüyor Şanlı Boluspor. Sana mı laf ettirecek? Ajitasyon yapma herkesin baktığı bir ailesi var. 600 liralık top oynadığına inanıyor musun? Hadi 3.lige yada Bal'e anca orda oynarsın.

  • zbolulu 7 Temmuz 2024 • 21:47

    Bu sezona kadar Boluspor böyle haberlerle hiç anılmamıştı.Futbolcuya değilde kulübün böyle açılmasına sebep olanlara biraz laf soksanız,SEVGİLİ YORUMCULAR.Adam öyle yada böyle bir anlaşma yapmış ve karşılığında da şu kadar vereceğiz demişler,Tarihte bu kulübü yönetenler hiç bu kadar kulübün itibarını yerlere düşünmemiştim.Yazık çok yazık.

  • Berat 8 Temmuz 2024 • 01:40

    Bunlar iyi günler..Yıllar önce Kocaelispor param çok diyen bir adamı başkan yapmak istedi..adam bavulla para getirdi..Sonra birisi uyandı ve bu adam dolandırıcı dedi..ve paralar sahte çıktı adamı evire çevire dövdüler..Koskoca Kocaelispor bile bu duruma düşebiliyor..Her ben başkan olmak istiyorum diyene kulüp teslim edilmez..Galatasaray Cem Uzan a vermedi Galatasarayı lütfen DÜRÜST İNSANLAR SAHİP ÇIKIN BOLUSPORA..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.