BAŞKAN SAVAŞ ABAK'TAN MESAJ VAR!

15/07/2024
15
TEM
2024

Boluspor Başkanı Savaş Abak kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da "Boluspor her zaman hedefleri ve etik değerleri ön planda olan şanlı, şerefli tarihine yakışır bir Yönetim sergilemeye devam edecektir" dedi. 

Başkan Abak'ın açıklaması şöyle;

Çok değerli Boluspor Ailesi;
İki yıllık maddi ve manevi zorlu süreci, Yönetim Kurulumuz olarak Boluspor’a yakışır bir şekilde tamamladık. Hem sportif, hemde tesisleşme anlamında başarılı iki yıl yaşamış olduk. Olağanüstü kongre kararı aldığımız günden bugüne Boluspor’un geleceğini garanti altına alacak projeler geliştirmek adına, şanlı Bolusporumuzun kıymetli delegelerinin ve sevenlerinin teveccühü ile tekrar aday olma noktasında üzerimize düşen tarihi sorumluluktan kaçma durumumuz söz konusu olmamıştır. 
Boluspor sevdamız, yaşadığımız zorlukların önünde olmuştur. Bu duygularla kongreye yoğun katılım sağlayan çok kıymetli Boluspor delegelerine, özel olarak arayan, soran herkese şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. 
Boluspor her zaman hedefleri ve etik değerleri ön planda olan şanlı, şerefli tarihine yakışır bir Yönetim sergilemeye devam edecektir. 
Saygılarımla,

1 yorum yapılmış

  • Burak 15 Temmuz 2024 • 21:10

    Baskanım seni ve yönetim kurulumuzu tebrik ederim. Onca zorlu süreçten geçtiniz . Herzaman yanınızdayız. Bol şanş lar.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.