18 YILDA, TAM 33 TEKNİK DİREKTÖR İLE ÇALIŞTIK OLMADI!

21/07/2024
21
TEM
2024

Boluspor 2007-2008 sezonunda bu yana 1. Ligde.. Yani bu ligin en gediklisi, en eskisi, abisi, yerlisi, hatta demirbaşı... Peki bu 18yılda Boluspor sözleşme masasına kaç teknik direktörü oturttu, kaç isimle süper lig hayali kurup, mutlu sona ulaşamadı.

Kimi hoca ile 2 kez denedik olmadı. Çok zaman alt yapıdan hocalarımız bu bayrağı zorunlu olarak devraldı. Bir çoğu büyük umutlarla alkışlarla geldi, sessiz sedasız gitti, çok azda olsa bazıları gururla görevinin hakkını vererek gitti.  Öyle yada böyle Boluspor 17 sezonda 32 hoca denedi, 1. ligindeki 18'inci sezonunda ise bir umut daha diyerek Serhat Gülpınar hoca ile bir umuda daha yolculuğa başladı. 

İŞTE BOLUSPOR'UN 1. LİGE BAŞLADIĞI  2007-2008 SEZONUNDAN BU YANA GÖREV VERDİĞİ SIRASI İLE TEKNİK DİREKTÖRLER... 

Serhat Güller, Coşkun Demirbakan, Mustafa Uğur, Levent Eriş, Hüsnü Özkara, Cihat Arslan, Özcan Kızıltan, Bahri Kaya,Serhat Güller, Oğuz Çetin, Ali Beykoz, Besim Durmuş, Engin Korukır, Reha Erginer, Ümit Özat, Özcan Bizati, Cüneyt Karakuş, Fatih Tekke, Fuat Çapa, Sait Karafırtınalar, Orhan Kaynak, Giray Bulak, Osman Özköylü, Fırat Gül, Ahmet Taşyürek, Reha Erginer, Osman Nuri Isilar, Sait Karafırtınalar, Muzaffer Bilazer, Görkem Görk, Turgay Altay, Yalçın Koşukavak,Serhat Gülpınar
         
   
   

2 yorum yapılmış

  • Alp 22 Temmuz 2024 • 09:32

    Engin korukır'dan sonra Yılmaz Özeni neden unuttunuz

  • Tuncay 22 Temmuz 2024 • 18:24

    Emre Toraman da calistirmadimi dört beş hafta sanirim

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.