MİLLİ SPORCUMUZUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

06/05/2014
06
MAY
2014

20 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Milli Cimnastikçi Murat Canbaş, mezarı başında anıldı.
Bolu Şehitler Mezarlığı'nda gerçekleşen anma törenine,Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Belediye Meclis Üyeleri Nurettin Doğanay, Engin Alemdar, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, cimnastik antrenörleri, milli sporcular ve Canbaş'ın yakınları katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program merhum Murat Canbaş'ın babası Turgut Canbaş'ın konuşmalarıyla devam etti. 
'SİZLER BAŞARILI OLDUĞUNUZ SÜRECE…'
Baba Canbaş konuşmasında, 'Oğlum Murat Canbaş'ın ölümünün yirminci yılı anma törenine katılan herkese şükranlarımı sunarım. Sizler bizimle birlikte hem acımızı, hem de onur ve şeref duyduğumuz bu anı paylaştığınız için Murat'ın ailesi adına çok teşekkür ediyorum. Sevgili çocuklar sizler azimli ve başarılı olduğunuz sürece Murat ağabeyiniz mezarında rahat uyuyacaktır' dedi.

'Allah herkese böyle bir ölümsüzlük nasip etsin'

Baba Canbaş'tan sonra Murat Canbaş'ın arkadaşı Milli Cimnastikçi Ümit Şamiloğlu da bir konuşma yaparak: 'Cimnastik sporuna başlayalı uzun yıllar oldu. Bunun beş yılını Murat ağabeyimle geçirmekten dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Cimnastik sporunu yaparken her zaman onun bize öğrettiği değerlerin izinden yürüdük. Bu değerleri yaşatıyor ve gençlerimize aktarıyoruz. Bu gün burada Murat ağabeyimizin ölümsüzlüğünü kutluyoruz. Genç sporcularımız da onun açtığı yolda, onun öğrettiği ilkelerle yollarına başarılı bir şekilde devam edeceklerdir. Allah herkese böyle bir ölümsüzlük nasip etsin 'dedi.
Konuşmaların ardından ise törene katılan minik cimnastikçiler Murat Canbaş'ın mezarına karanfil bıraktılar.
Anma töreni Merhum Canbaş'ın ruhuna okutulan duanın ardından sona erdi.

Unutmadık, unutulmadın!...

Spor14 Gazetesi ailesi

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.