TAKIMI İLE HEM FUTBOLCU HEM DE ANTRENÖR OLARAK ŞAMPİYONLUK YAŞADI

06/05/2024
06
MAY
2024

Akay Kardeşler Bolu 1. Amatör Küme'de "Bolu Şampiyonu" olan GLS Grup Aladağspor'da teknik sorumlu Fahrettin Yerlikaya futbolcu olarak 2 kez şampiyonluk yaşadığı kulübünde bu kez de antrenör olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Bolu Amatör kümenin yakından tanıdığı teknik sorumlu Fahrettin Yerlikaya ömrünü verdiği köyünün takımı GLS Grup Aladağspor'da, tarihi bir başarıya imza attı. Genç teknik adam futolcu olarak iki kez şampiyonluk yaşadığı Aladağspor ile bu kez de takımın başında kupayı kaldırdı. 

Toplamda 18 yıl futbol oynayan Fahrettin Yerlikaya, futbolculuk hayatında 10 sezon Aladağspor formasını terletirken, diğer 8 sezonda Boluspor alt yapısı başta olmak üzere Sedaşspor, Hisarspor, Kaynaşlı Belediyespor ve Geredespor gibi takımlarını giydi. 

10 SEZON ANTRENÖRLÜK HAYATI

Antrenörlük hayatında 10'uncu yılını deviren Fahrettin hoca bir buçuk sezon Boluspor U19 akademi takımını çalıştırdı. Antrenörlük kariyerine 2 sezon Karacasuspor'u ekleyen Yerlikaya, tam 6 sezonda kendi takımı Aladağspor'un başında yer aldı. 

20 YIL SONRA BU KEZ ANTRENÖR OLARAK

Bu sezon takımı GLS Grup Aladağspor ile geçen sene yarım kalan hikayeyi tamamlayan genç hoca, futbolcu olarak 2003-2004 ve 2004-2005 yıllarında arka arkaya kazandığı Bolu şampiyonluğuna 20 yıl sonra antrenör olarak yenisini ekledi.   

 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.