MBAMBA'YA VE THORVALDSSON'A TALİPLİ YOKMUŞ

16/07/2014
16
TEM
2014

Boluspor'un hazırlık kampına katılan siyahi oyuncu Konyasporlu Marc Kibong Mbamba ile ekibimizin yakından ilgilendiği diğer oyuncu Gunnar Thorvaldsson'a talipli çıkmadığı belirtildi. Konya'da yayın yapan Pusulahaber.com'un haberi şöyle; 

Torku Konyaspor’un yeni sezonun kadrosunda düşünmediği futbolculardan Marc Kibong Mbamba ve Gunnar Thorvaldsson için henüz resmi ve ciddi bir talip çıkmadı.

Torku Konyaspor’un yeni sezonun kadrosunda düşünmediği futbolculardan Marc Kibong Mbamba ve Gunnar Thorvaldsson için henüz resmi ve ciddi bir talip çıkmadı. Yurt içi ve yurt dışından bazı takımların her iki oyuncu ile ilgili nabız yokladığı ancak kulübe resmi bir teklifin gelmediği öğrenildi. Yeni sezonda takımda düşünülmeyen her iki futbolcu da kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Menajerleri vasıtasıyla takım arayışlarını sürdüren Kibong ve Thorvaldsson kiralık ya da bonservisiyle gönderilecek. Bu iki oyuncu takım bulamaz ve sözleşmeleri karşılıklı feshedilemezse,  hak edişleri ödenecek ve bu oyucuların lisansları askıya alınacak. 

Kaynak: Pusulahaber.com

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.