KIRMIZI BEYAZLILAR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

03/08/2014
03
AĞU
2014

Yeni sezon hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla devam eden kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, dün sabah ısınma hareketlerinin ardında fitness salonunda çabuk kuvvet çalışması yaptı.

2014-2015 sezonu hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Boluspor, günde yaptığı çift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına dün sabah gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Reha Erginer ve teknik heyet yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma koşusunun ardından fitness salonunda çabukluk ve kuvvet antrenmanı gerçekleştirildi. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada oyuncuların hırslı ve istekli oldukları gözlemlendi. Oyuncuların istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, kırmızı-beyazlı temsilcimiz antrenmanı soğuma hareketleriyle sonlandırdı.

OYUNSAL ANLAMDA TAKTİKSEL ÇALIŞMA

Boluspor yeni sezon hazırlıklarını dün akşam saat 18:30'da yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 5’e 2’i oynadı. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktör Reha Ergine nezaretinde oyunsal anlamda taktiksel çalışma yapan kırmızı-beyalılar, antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.