İşte çete operasyonunun şifreleri

22/03/2012
22
MAR
2012

Boluspor’un kupa maçında saf dışı bıraktığı Beşiktaş’ın etkili silahları Portekizli yıldızlar kırmızı beyazlı ekip karşısında çaresiz kaldılar.
 
Boluspor’un, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında 1-0’lık skorla elediği Beşiktaş’ta Q7 ve çetesi Boluspor’a karşı etkili olamadı.
 
En göze batan yine Fernandes
 
Beşiktaş’ın son zamanlarda oynadığı karşılaşmalarda siyah beyazlıları adeta sırtlayan ve Manisaspor karşılaşmasında attığı golü akıllara kazınan siyahi oyuncu, Boluspor karşılaşmasında da kartal’ın neredeyse orta sahadaki tüm yükünü çekerken, kırmızı beyazlı ekipte Onur ve Alp, Portekizli oyuncuya pek fazla topla oynama şansı vermedi.
 
Simao, ha var, ha yok
 
Siyah beyazlı ekibin bir diğer Portekizlisi Simao Sabrosa ise kırmızı beyazlı kalede bir iki pozisyonda etkili olsa da maçın genelinde vasat bir oyun sergiledi. Kırmızı beyazlılarda Hakan Arslan, Simao’ya geçit vermezken, Hakan’ın arkasından da Veli tecrübeli oyuncunun oynamasına izin vermedi.
 
Çete başı Q7
 

Siyah beyazlı ekipte kadro dışı kaldıktan sonra Manisaspor karşılaşması ile birlikte tekrar sahalara dönen ve o karşılaşmada attığı 2 golle takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Ricardo Quaresma, Boluspor karşısında aynı performansı sergileyemedi. Kırmızı beyazlıların belki de en çok önlem aldığı futbolcu olan Q7’yi, topu her ayağına aldığında iki Boluspor’lu futbolcu karşılarken, tecrübeli futbolcu siyah beyazlılar adına skoru değiştirecek hamleyi yapamadı.

 

SPOR14 TV'den:



Boluspor Beşiktaş maçı sonu saha içi sevinci ile spor14com
Boluspor Beşiktaş maçının geniş özetleri ile spor14com
Boluspor soyunma odasında yaşananlar ile spor14com