HAYIRLI OLSUN NECİP BAŞKAN..

05/05/2017
05
MAY
2017

Boluspor’un Başkanı İş Adamı Necip Çarıkçı’ya ait Hilton otel resmi törenle açıldı.

Törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile birlikte spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.

Otel dualarla açılırken, kurdele kesme töreninin ardından kürsüye çıkan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı 4 mevsimi ayrı güzel tabiatın kalbi Bolu’nun turizm merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise çok ciddi bir yatırım olduğunu ve Necip Çarıkçı’ya Bolu adına teşekkür ettiğini ifade etti.

Bolu’nun güzel bir coğrafyaya sahip olduğunu ifade eden Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de istikrara giden yolda bu tip yatırımların daha da fazla olacağını söyledi.

Açılışa katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin de son 15 yılda yakalanan siyasi istikrar sayesinde ülkemizin rekorlar kırmaya devam ettiğini belirtti.

Son olarak konuşan Bolu Valisi Aydın Baruş, güzellikleriyle Türkiye’nin incisi olan Bolu’nun tarımı sanayiyi turizmi dengeli götüren bir kent olduğunu kaydetti. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.