Doktor Bahri'nin reçetesi hastayı iyileştirdi

22/03/2012
22
MAR
2012

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ı muhteşem oyunuyla kupa dışına iten Boluspor’da teknik direktör Bahri Kaya ile gelen değişimin meyveleri alınıyor.

 

Boluspor’da Özcan Kızıltan’ın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Bahri Kaya ile yeni bir kimliğe bürünen Boluspor, kupanın favorilerinden Beşiktaş’ı tek golle geçerken, kırmızı beyazlılarda teknik direktör Bahri Kaya ile gelen değişim gün geçtikçe farkını gösteriyor.

Gelir gelmez eleştirildi, kısa zamanda beyinleri değiştirdi

Boluspor'a gelmesi ile birlikte daha sahaya adımını atmadan eleştirilen Bahri hoca ilk olarak tüm riskleri alarak ateşten gömleği giydi. Daha sonra oyuncularına ve camiaya güvendiğini belirten Kaya ölmüş durumdaki Boluspor'u Elazığspor ve Kasımpaşa karşısında skora taşıyamasada takım üzerindeki futbol mantalitesinin ve sistemi kısa zamanda değiştirdi.

Kaya ile diriliş

Kaya ile Kasımpaşa maçında kendini gösteren diriliş, deplasmanda Kayseri Erciuyesspor karşılaşmasında alınan galibiyetle kendini gösterirken, Trabzonspor ve Galatasaray’ın kupadan elenmesinin ardından kupanın en büyük favorileri arasında gösterilen Beşiktaş karşısında alınan tarihi zaferle pekiştirildi.
 
Söyledikleri bir bir çıktı
 
Karşılaşma öncesi Beşiktaş’ın maçın mutlak favorisi olarak gösterildiği mücadelede, dışarıya kulaklarını tıkayan Bahri Kaya, hafta içinde yaptığı açıklamada söylediği gibi, “Boluspor her maça kazanmak için çıkar” iddiasını, kara kartalı kupa dışına iterek gösterdi.
 
Carvalhal’a ders verdi
 
Bahri Kaya önderliğinde siyah beyazlı ekibe karşı ders verircesine bir futbol ortaya koyan kırmızı beyazlılarda deneyimli taktisyen, Süper Lig’in asırlık çınarlarından Beşiktaş’ta, teknik direktör Carlos Carvalhal’ı mağlup etmeyi başardı.
 
Soğuk rüzgarların yerine şampiyonluk şarkıları…
 
Bahri Kaya ile adeta şaha kalkan kırmızı beyazlılarda geçtiğimiz haftalarda esen soğuk rüzgarların yerini, şimdilerde ise şampiyonluk şarkıları aldı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.