Dixon geri geldi yabancı sayısı 4 oldu

11/08/2013
11
AĞU
2013

Yeni sezon öncesi Lys Moithys ile anlaşarak üçüncü yabancı hakkını kullanan Boluspor’da Jimmy Dixon’dan gelen haber soğuk duş etkisi yarattı. Mukavelesine tek taraflı değil çift taraflı fesih maddesi koyduran Dixon’ın takımdan gitmek istememesi kafaları karıştırdı. 

Boluspor yönetimi bu sezon bu oyuncu ile sözleşmesini tek taraflı fesh ederken Jimmy Dixon tarafından gelen hamle şok etkisi yarattı. Siyahi oyuncu sözleşmesinin tek taraflı değil çift taraflı fesh etme maddesi olduğunu söyleyerek Boluspor’da kalacağını belirtti.  

Dil farkı!

Boluspor kulübü geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı Jimmy Dixon ile hem Türkçe hem de İngilizce olarak bir mukavele yaparken iki mukavele arasında fark olduğu iddia edildi. Türkçe mukavelede tek taraflı fesih maddesi bulunurken İngilizce olan mukavelede çift taraflı olduğu iddia edildi. 

Şimdi ne olacak

Yabancı sınırlaması dolayısı ile Dixon ya da bir yabancı oyuncu ile yollar ayrılacak. Ancak her türlü şekilde Boluspor’un kasasından para çıkacak. Bu durum Başkan Mehmet İnceayan ve yönetiminin elini kolunu bağlarken, sorunu Dixon’u kadro dışı bırakarak çözmeyi düşünen yönetim bu oyuncu ile anlaşarak yolları ayırması bekleniyor.

Futbolumuz.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.