ÇARIKCI'DAN TRANSFER VE MEHMET AKYÜZ AÇIKLAMASI

25/12/2016
25
ARA
2016

Kırmızı beyazlı temsilcimiz Boluspor’da alınan 2 haftadaki kötü sonuçlardan sonra Evkur Yeni Malatya maçından sonra Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Temsilcimiz Boluspor geçtiğimiz hafta Şanlıurfaspor deplasmanında kalesinde 4 gol birden görürken herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde ise ilk yarısı 4-1 biten karşılaşma sonunda sahadan 5-1 mağlup ayrılan Boluspor’da başkan Necip Çarıkcı’nın yönetim kurulu ve teknik direktör Fuat Çapa ile önemli toplantılar yaptığı öğrenildi.

TRANSFER PLANLARIMIZ HAZIR

Başkan Necip Çarıkcı “2 haftada maalesef taraftarlarımızı üzen sonuçlar alıyoruz. Kadro yapımıza takviyeler yapacağız. Biz bu puanlarda bitireceğimizi düşünüyorduk. Bugün maalesef sahadan 5-1 mağlup ayrıldık gerçekten üzgünüz. Futbolcularımızın durumu transferler noktasında Teknik direktörümüz Fuat Çapa ile toplantılar yapıyoruz. Hemen hemen her mevkide eksiklikler performans düşüklükleri göze çarpıyor. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Transfer planlarımız hazır diyebilirim.

“MEHMET AKYÜZ İLE…”

Kırmızı beyazlı temsilcimiz ile ilgili olarak haberlere düşen “Mehmet Akyüz Boluspor ile görüşüyor” haberlerine ise başkan Necip Çarıkcı “Mehmet Akyüz aklımızda olan bir futbolcuydu. Maalesef Çaykur Rizespor sözleşme uzattı. Bu transfer artık planlarımızda yok.” Dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.