ÇARIKCI'DAN SÜLEYMAN ÖZBAĞ'A TEŞEKKÜR

08/05/2018
08
MAY
2018

Boluspor'un 11 Mayıs Cuma akşamı Play-Of yarı finalinde karşılaşacağı Gazişehir Gaziantep FK maçı öncesi çalışmaları tüm hızıyla sürerken bugün (Salı) yapılan antrenmanı Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ'da izledi.

Boluspor'un bir saha iç saha ve deplasman maçlarını yakından takip eden Özbağ'ın Gaziantep'de oynanacak olan karşılaşmayı da yine tribünden edeceği öğrenildi. Kırmızı beyazlı ekibin son çalışması için Boluspor tesislerindeki yerini alan Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ taraftarları bu maça götürüp-getirecek otobüsler için Boluspor başkanı Necip Çarıkcı ile de görüştü. Ziyaretinden ve desteğinden dolayı Özbağ'a teşekkür eden başkan Çarıkcı "Sağolsun Süleyman başkanımız her zaman bizim yanımızda. Gaziantep'te de bizimle olacak. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.  

Antrenmanı çok sayıda yöneticide takip etti

Boluspor'u zorlu maç öncesi yönetimde yalnız bırakmıyor. Kırmızı beyazlı idareciler salı günü yapılan antrenmana çıkartma yaparken, başkanlar Necip Çarıkcı ve Süleyman Özbağ ile birlikte hem çalışmayı izlediler hem de yapılacak işleri konuştular.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.