"BU KONUDA DESTEK BEKLİYORUZ"

07/07/2016
07
TEM
2016

Bayramın 2. Günü Boluspor Tesislerinde siyasilerle bayramlaşan Boluspor Yönetimi, AK Partili yöneticilere stat konusunda pres yaptı. Hem bayramlaşan hem de siyasilerden stat isteyen Boluspor Yönetimi, en büyük sıkıntının stat olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Yılmaz, Büyüksu ile Boluspor tesisleri arasındaki 40 dönümlük bir alanın 20 bin kişilik stat yapılması için uygun olduğunu ancak prosedürlerin tamamlanması için yardıma ihtiyacı olduğunu belirtti.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetimi, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in yansıra çok sayıda partiliyi kulüpte ağırladı.
 
Bayramlaşma töreninde hem sohbet edildi, hem de Boluspor’un transferleri ve kulübün yeni sezondaki durumu konuşuldu.
 
ÇARIKÇI, SİYASİLERDEN STAT İSTEDİ

“En büyük sıkıntımız stat sıkıntısı” diyerek Boluspor’un stat ihtiyacından bahseden Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, siyasilerden yardım beklediklerini söyledi. Çarıkçı, “Bir stadyuma ihtiyacımız var. Bakan yardımcılarımızdan milletvekillerimizden belediye başkanımızdan yardım bekliyoruz. Hedefimiz bu takımı 3 yılda bir noktaya getirmek. Bu tesisleri yapmak. Hedefimiz 3 yıl içinde şampiyon yapmak.  O yüzden şimdiden oturup hep beraber Bolumuza bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Onun için destek bekliyoruz. Bir an evvel bu alt yapı kurulsun bu tesis için bir çalışma yapılsın. Bu konuda destek bekliyoruz” diye konuştu.
 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.