Boluspor'da kim nasıl oynadı?

22/03/2012
22
MAR
2012

Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Boluspor’lu oyuncular, 90 dakikalık performanslarıyla Süper Lig’e adeta göz kırptılar. Güçlü rakibi karşısında adeta sahada basmadık yer bırakmayan kırmızı-beyazlı oyuncuların maç sonrası sevinçleri görülmeye değerdi. 

 
Eser Altın: Sezon başında geldiği kırmızı beyazlılarda Fethiyespor’la oynanan kupa maçı ile birlikte ikinci maçına çıkan tecrübeli eldiven Eser Altın, ilk on birde başladığı karşılaşmanın 37. dakikasında yaşadığı talihsiz sakatlıkla yerini Atacan’a bıraktı. Oyunda kaldığı süre içerisinde kalede güven veren Eser Altın, siyah beyazlı futbolculara gol izni vermezken, Beşiktaş’ın iki net gol pozisyonunda da boy avantajını kullanarak topun sahibi oldu. 
 

Atacan Öztürk: Maça yedek başlayan ve Eser’in sakatlanmasıyla birlikte kaleye geçen tecrübeli eldiven, her zaman olduğu gibi kendisinden beklenileni fazlasıyla ortaya koydu. Mustafa Pektemek’in iki kafa vuruşunda kalesinde adeta devleşen Atacan’ın, tur atlamamızda büyük katkısı oldu. Yaklaşık 60 dakikada Beşiktaş’ın birçok pozisyonunda başarılı olan Öztürk, Beşiktaş’a karşı kalesini gole kapadı.  

Hakan Arslan: Son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken genç oyuncumuz Hakan Arslan, Simao Sadrosa’ya geçit vermediği gibi kırmızı beyazlıların soldan geliştirdiği ataklarında da rakip kalede tehlike yarattı. Maçın ikinci yarısında kalemize giden Fernandes’in şutunu çizgiden çıkartan Arslan, 90 dakikalık performansıyla göz doldurdu ve verilen görevi yerine getirdi.  

Orhan Ak: Yılların vermiş olduğu tecrübesiyle maça rahat başlayan tecrübeli oyuncu Orhan Ak, Beşiktaş forvetlerine geçit vermedi. Yerinden hiç ileriye çıkmayan tecrübeli oyuncu zaman zaman köşe vuruşlarında ileriye çıkarak gol aradı. 

Onur Bektaş: Geldiği günden beri istikrar abidesi olan orta saha oyuncusu Onur Bektaş, siyah beyazlıların en formda oyuncusu Fernandes’le bire bir oynarken, Fernandes’e adeta adım attırmadı. Sahada basmadık yer bırakmayan Bektaş, siyah beyazlı oyuncularla girdiği ikili mücadelelerde hep ayakta kaldı. 

 

Ferhat Kiraz: Bu maçta tüm gözler belki de onun üzerindeydi. Bir sağda, bir solda Beşiktaş savunmasının başını döndüren tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’ı yıkan isim oldu. İlk 45 dakikada yüzde yüzlük 3 gol pozisyonundan yararlanamayan golcü oyuncu, 77.dakika attığı golle Boluspor’a turu getirdi. Maç sonrası ise Kiraz’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.  

Vedat Budak: Geldiği günden beri formaya hasret kalan ve bahri Kaya’nın gelişiyle birlikte formasını üzerine giyen genç orta saha oyuncusu Vedat Budak, Beşiktaş maçında sahaya ilk 11’de başladı. 90 dakikalık performansıyla hem orta sahada hem de ileriye çıkarak gol araya

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.