Boluspor U-13 takımı bomba gibi geliyor

27/05/2013
27
MAY
2013

İlimiz U-13 Ligi’nde Boluspor fırtınası var. Son 2 maçından farklı galibiyetlerle ayrılan kırmızı beyazlı genç futbolcular, ligi 1. olarak bitirip önce Bölge şampiyonası, ardından da Türkiye Şampiyonası’na gitmek istiyor.

Gol olup yağdılar

U-13 Ligi’nin iddialı takımları arasında yer alan Boluspor U-13 takımı geçtiğimiz hafta oynadığı Gençlergücü ve 50. Yıl karşılaşmalarında fırtına gibi esti. Cuma günü Gençlergücü ile karşılaşan kırmızı beyazlı ekip rakibini 12-0 mağlup ederken, Pazar günü 50. Yıl ile oynadığı müsabakadan ise 17-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Yeniçağaspor’la karşılaşacaklar

Lig’de şampiyonluk için son 3 karşılaşmaya daha çıkacak olan kırmızı beyazlı ekip, Çarşamba günü Yeniçağaspor ile karşılaşacak. Karaçayır’da oynanacak müsabaka saat 18:00’de başlayacak.

“Akademi Liglerde başarılı olabilmek için..”

Boluspor U-13 takımı antrenörü İlker Yılmaz, yerel lig’de şampiyon oldukları takdirde önce bölgesel sonra da Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacaklarını belirterek, “Sezon başında planlarımızı buna göre yaptık. Çevre illerde yaptığımız sporcu taraması sonucu Fenerbahçe, Düzce ve Zonguldak’tan futbolcuları transfer ederken, Galatasaray ve Ankaraspor gibi takımların peşinde olduğu sporcuları da kadromuza kattık. Önümüzdeki yıllarda Akademi Ligi’nde başarılı olabilmek için kadromuzu güçlü tutmamız gerekiyor. İnşallah Yerel Lig’de şampiyon olup, önce Bölge Şampiyonası, ardından da Türkiye Şampiyonası’na gideriz” dedi.

 

U-13 Ligi’nde kalan 4 haftanın programı şöyle:

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.