Başkan Yılmaz dedikodulara son noktayı koydu

27/05/2013
27
MAY
2013

Boluspor’da Cuma günü yapılacak olan Olağan Kongre öncesinde gözlerin çevrildiği Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz İHA’ya özel açıklamalar yaptı. Yılmaz, “Aday kim olursa olsun ben her zaman yanındayım ve olmak zorundayım. Ben Bolu’nun olduğu kadar Boluspor’un da hizmetkarıyım” dedi.


“BOLUSPOR’UN HİZMETKARIYIM”

Boluspor Olağan Kongresi öncesinde, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın tavrının ne olacağı merak edilirken, Yılmaz İHA’ya özel açıklamalar yaptı. Başkan Yılmaz, “Aday olan kim varsa onun yanında olmuşumdur. Hiçbir başkan benim için Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yanımızda olmadı diyemez. Hiçbir Boluspor başkanı diyemez ki bana şu konuda bir talepte bulundu. Görevdeki Boluspor Başkanı'ndan herhangi bir talebim olmamıştır. Ben karşılıksız olarak Boluspor'a ve Bolu'ya destek vermişimdir. Benim dönemimde Necip Çarıkçı, Emin Semercioğlu ve Abdullah Abat başkanlık yaptı. Gidip sorun neyi veya kimi nereye ne için aldıkları ile ilgili benim bir talebim olmuş mu? Ben Boluspor'un değil Bolu Belediyesi'nin başkanıyım” diye konuştu.


 “MEHMET İNCEAYAN BENİ ARADI”

Boluspor kongresi öncesinde ‘Alaaddin Yılmaz’ın istediği aday Boluspor Başkanı olur’ şeklindeki dedikoduların hoş olmadığını ve bilerek oluşturulduğunu ifade eden Yılmaz, “Mehmet İnceayan adaylığını açıkladığında beni aradı. Bende Boluspor'un yanında olduğumu söyledim. Bizim görüşmemiz bu kadar oldu. Toplumdaki intibayı oluşturan biz değiliz. Boluspor kendi kongresiyle başkanını seçer. Bu açıklamalar Boluspor'a karşı talihsiz açıklamalardır. Ben bugüne kadar Kulübün yanında olmuşumdur” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.