Zorlu maçta 1-1'lerini yediler

26/10/2013
26
EKİ
2013

 PTT 1. ligde inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Boluspor ligin 10. haftasında sahasında Adanaspor'u konuk etti. 8. dakikada 1-0 geriye düşen Boluspor bu gole 79. dakikada cevap verdi. Kalan bölümlerde galibiyet golünü arayan ekibimiz aradığı golü bulamayınca maçtan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Boluspor sahaya kalede Atacan defansta Fatih, Cemil, Zlatkov ve Hakan hemen önlerinde Fatih ve Alp, orta sahada Emre Kılınç, Çağrı ve Abdülkadir ileride İskender on biri ile başladı. Sercan'ın yokluğunda Fatih Gül sağ bekte görev aldı.

Adana maçın başında öne geçti

Bu devrede ekibimiz maç iyi başlamasına ve baskılı bir oyun rağmen konuk ekip çıktığı kontra ataklarla kalemizde daha etkili pozisyon bulan taraf oldu. Karşılaşmanın 8. dakikasında sol kanattan yapılan ortada arka direkte boş kalan Talha konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.

Birer penaltı beklentisi

Yine bu devrede Emre'nin bir şutu direkte patlarken Cemil'in bir kafa şutunda ekibimiz aradığı beraberlik golünü bulamadı. İki ekibinde 1. devrede birer penaltı beklentisini hakem Erkan Ergin devam kararı verdi.

2. yarıya daha istekli başladık

Boluspor soyunma odasına 1-0 geride giderken,  ikinci yarıda daha istekli bir oyun ortaya koyarak başladı.  Kırmızı beyazlılar başlama düdüğü ile birlikte rakip kalede beraberlik golünü ararken, yapılan iki oyuncu değişikliği ile pozisyon zenginliği daha da arttı. İlk devrenin sonlarına doğru Dimitrov Fatih Gül'ün yerine oyuna girerken, Çağrı 46. dakikada yerini genç Orhun'a bıraktı.

Beraberlik golü 79'da geldi.

İkinci yarıda ekibimizin golü 79. dakikada iskender'den geldi. Serbest vuruşta kale içine gönderilen topa İskender Veli'nin müdahalesine rağmen topu filelere göndererek, durumu beraberliğe taşıdı. Bu golden sonra hem tribünler biraz daha hareketlenirken,  galibiyet golü arayışları da arttı. Karşılaşmanın 88. dakikasında Tiago kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu pozisyon sonrasında Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş itirazlarından dolayı tribüne gönderilen isim oldu.

 

Kalan bölümlerde Boluspor rakip kalede etkili olsa da aradığı galibiyet golünü bulmayınca sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Boluspor puanını 12'ye çıkarttı. Ekibimiz haftaya deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.