Zorlu maç öncesi takımda son durum

15/12/2011
15
ARA
2011

Boluspor'da hafta başında yaşanan hareketlilik biraz daha azalırken, ekibimiz ilk yarının son maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşması hazırlıklarına başladı. Alt yapı koordinatörü Osman Nuri Işılar yönetiminde ki ekibimiz, pazartesi akşamı oynanacak maçta en azından bir puan hedefliyor.

Pazartesi akşamı deplasmanda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak olan ekibimiz Boluspor, bugün sabah yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü. Alt yapı koordinatörü Osman Nuri Işılar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar taktiksel çalışma yaptı. Çalışmaya düz koşu, açma germe hareketlerinden sonra 5’e 2’i oynayan kırmızı-beyazlılar, antrenmanın ana bölümünde ise taktiksel çalışma yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yaparak, soğuma hareketleriyle antrenman son buldu.

 

Durumu maç saati belli olacak

 

Kırmızı-beyazlı ekibimizin genç oyuncularından Ferhat Kiraz’ın durumu maç saati belli olacağı öğrenildi. Denizlispor maçında sakatlanan ve geçtiğimiz haftayı dinlenerek geçiren golcü oyuncu Ferhat Kiraz, düz koşulara başladı. Önceki gün takımdan ayrı yürüyüş yapan Kiraz, bugün sabah geçekleştirilen antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı.

 

Sercan’ın durumu belirsiz

 

Geçtiğimiz hafta Karşıyaka maçı hazırlıklarının son gününde arka adalesindeki ağrıları nedeniyle antrenmanı yarıda bırakarak Karşıyaka maçında forma giyemeyen M.Sercan Türkerin durumu belirsizliğini koruyor. İki gündür antrenmanlara çıkmayan Sercan’ın tedavilerine devam edildiği ve Ç.Rizespor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

 

Bektaş’ın durumu iyi

 

Karşıyaka maçında Taha ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan ve maçın ikinci yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Onur Bektaş’ın durumun iyi olduğu ve zorlu Ç.Rizespor maçında forma giyeceği öğrenildi. Takımdan ayrı çalışmalarını salonda sürdüren Bektaş’ın yarın takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

 

Golcüler kart Sınırında

 

Ekibimizin golcü oyuncularından Ümit Tütünci ve Veysel Cihan sarı kart sınırındalar. Tütünci ve Cihan zorlu Ç.Rizespor maçında sarı kart görmeleri durumunda ikinci devrenin ilk maçı olan Güngören Belediyespor maçında forma giyemeyecekler.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.