"Yuvama döndüğüm için çok mutluyum”

01/07/2013
01
TEM
2013

Bir yıl aradan sonra Bolu spora geri dönen tecrübeli eldiven Atacan Öztürk yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kaleci gazetemize yaptığı açıklamada; "Yuvama döndüğüm için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Boluspor'un hedefleri bitmez. Yeni sezonda inşallah hedefimize ulaşırız" dedi.  

 

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'da forma giyen tecrübeli kaleci Atacan Öztürk, Boluspor'a transferi ile ilgili önemli açıklamaIarda bulundu.

 

Tecrübeli file bekçisi Öztürk; "Bir yıl ayrı kaldım Boluspor'da 5 yılım geçti. Bir yıl kiralık gittim geldim diyebilirim.  Yeni yönetimimiz bir teklifte bulundu. Bizde değerlendirdik. Bolu zaten saydığımız sevdiğimiz bir yer. Şanlıurfaspor ile Bolu'ya maça geldiğimizde bana sahip çıktılar. Teşekkür ediyorum herkese. Tekrar geldim tabi Boluspor'un hedefi hiç bir zaman bitmez. Başkanımız bu seneki hedeflerden bahsetti. Boluspor her sene şampiyonluğa oynayan bir takım. Teklifi değerlendirdim. Tekrar yuvama döndüm. Hedeflerimiz doğrultusunda bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz. " dedi.

 

Boluspor’a döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren Öztürk;  "Çok heyecanlı ve mutluyum. Sanki bir takıma gelmiş gibiyim. Yeni tesislerimize gelmemiştim. Çok güzel olmuş. Antrenmanlarımıza bugün başlıyoruz. İyi bir sezon geçiririz inşallah. Hedefimiz olan şampiyonluğa da ulaşırız." dedi.

 

Bolusporda hem iyi hem kötü sezonlar geçirdiğini ifade eden tecrübeli eldiven Atacan Öztürk; "Amacımız elimizden gelenin en iyisini yapmak. Boluspor'da hem iyi hem de kötü sezonlarım oldu. Ama sağ olsun taraftarımız her zaman bana sahip çıktı. Eleştirmek ve eleştirilmekte çok normal, futbol oynuyoruz. Bir konfederasyon kupası izledik.  Dünyanın en iyi kalecileri dediğimiz Buffon ve Casillas bile eleştiriliyor.  Eleştirilmek futbolun doğasında var. Eleştirilmeye açık bir meslek yapıyoruz. Olumlu karşılıyorum eleştirileri." diye konuştu.

 

Köroğlu Gazetesi / Burhan Yeşiltaş

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.