YÖNETİM 17 HAZİRAN'I BEKLİYOR

08/06/2017
08
HAZ
2017

Boluspor'da yeni sezon hazırlık kampı öncesi transfer çalışmaları sürerken, kırmızı beyazlı yönetim 17 Haziran'da imzaları toptan attırmayı hedefliyor. Görüşmelerin hız kazandığı bu günlerde transfer piyasasının önümüzdeki günlerde daha da hareketlenmesi bekleniyor.

BİR AN ÖNCE İMZALAMAK İSTİYORLAR

Bir an önce takımını belirlemek isteyen ve parasını zamanında alabileceği hedefi olan kulüp arayan bazı oyuncuların Boluspor'a mesaj gönderdiği, bu nedenle kırmızı beyazlı ekibin listesinin bir hayli kabarık olduğu öğrenildi. Boluspor transfer komitesi ise hocanın verdiği listeye göre hareket ettiği, mesaj gönderen isimler için Fuat hoca ile görüş alışverişi yapıldığı belirtildi.

YÖNETİMLERİ DE YOK TEKNİK HEYETLERİDE 

Bırakın transferi henüz yönetim sorununu çözemeyen bir çok 1. lig kulübünün teknik heyetlerinin de belli olmaması nedeniyle futbolcuların sadece bekledikleri söyleniyor.   

GÖZLER 17 HAZİRAN'A ÇEVİRİLDİ

Boluspor transferde önce İshak Çakmak ile anlaşırken, henüz netlik kazanmayan diğer oyuncuların isimlerinin basına sızmaması dikkat çekiyor. Kırmızı beyazlı yönetim 17 Haziran'da başlayacak transfer sezonun ilk gününe transferin büyük bölümünü çözerek şampiyonluk beklediği yeni sezon öncesi hazırlık kampına tüm transferleri yetiştirmek istiyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.