YOKLUKLARI ÇOK HİSSEDİLDİ

26/11/2016
26
KAS
2016

Boluspor'un 1-0 mağlup olduğu Bandırmaspor maçında Andre Santos başta olmak üzere Özgür İleri ve sakatlanarak maçın başında oyundan çıkan Anco'nun yoklukları oldukça çok hissedildi.

Haber: Tahir Çetin

Maç boyunca istediği futbolu ortaya koyamayan ve ilk 12 haftanın en kötü futbolunu oynayan Boluspor'da sarı kart cezalıları Özgür İleri ve Andre Santos'u kırmızı beyazlılar bu maçta çok aradı. Ekibimizin en üretken ismi Santos'un yokluğunda Murat bekleneni veremezken rakip kalede neredeyse hiç etkili olamadık. Ön liberoda görev yapan rakip atakları ilk kesen isim olan ve aynı zamanda hücuma da önemli katkılar sağlayan Özgür'ün de olmayışı mağlubiyete tuz biber ekti. Özgür'ün yerine forma giyen Cumali'de bu mücadelede Murat gibi vasatı aşamadı. Fuat hoca Cumali'yi ilk devre sonunda soyunma odasından çıkarmadı ve onun yerine BeratI oyuna sürdü.  

ANCO'SUZ ASLA!

 Maç başında sakatlanarak oyundan Anco'da Santos gibi en üretken ismimizdi. Maçın başın da sakatlanarak oyundan çıkan Anco'nun yokluğu da pozisyon üretememize neden olurken yerine giren Tunahan bir kaç kez kaleyi yoklamasına rağmen Hollandalı oyuncuyu arattı.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.