YOK BÖYLE BİR MAÇ. SULTANLAR NEFESLERİ KESTİ

15/02/2020
15
ŞUB
2020

Türkiye Voleybol federasyonu Kadınlar 1. liginde play-of mücadelesi veren filenin sultanları ligdeki muhtemel rakibi Karşıyaka'yı sahasında 3-0 yenerek büyük bir avantaj elde eti.

İyi başladığı ligde bir ara duraksayan Bolu Belediyespor son haftalarda yeniden kendine gelmeyi başladı. Zorlu batı grubundaki ilk sezonuda ilk dörde kalarak play-of'u hedefleyen filenin sultanları Karşıyaka'yı sahasında konuk etti. 

3 settede geriye düşen Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız bu 3 setide öne bitirerek maçta bir inanılmazı başardı. Setlere kötü başlayan yeşil beyazlılar özellikle bu setlerin son bölümlerinde  maça ağırlığını koymayı başardı. Filenin sultanları hep geriden gelip kazandığı setleri 27-25, 28-26 ve 25-23 gibi kritik sayılarla kazandı.

Spor14 TV ekranlarından da canlı yayınlanan maçı 3-0 kazanmayı başaran Bolu Belediyespor'u Bolu belediye başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediyespor başkanı Sinan Barut'ta yalnız bırakmadı. Mücadele sonunda iki başkan sporcularımızı ve teknik heyeti tebrik etti. 

Maç sonunda büyük sevinç yaşanan mücadele sonunda filenin sultanları büyük seviç yaşadı.  Ligde 35 puana ulaşarak Play-of yolunda önemli bir avantaj yakalayan temsilcimiz haftaya deplasmanda Mehmet Erdem Akademiye konuk olacak. 

İŞTE NEFESLERİ KESEN MAÇIN TAMAMI.. SPOR14 TV'NİN NAKLEN YAYINLADIĞI MAÇ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

 

 
 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.