YILMAZ VURAL'IN YERİNE O İSİM GELİYOR

26/02/2018
26
ŞUB
2018

Hoca arayışları içerisinde olan Yeşil-beyazlılar çok uzağa gitmedi ve sezona başladığı teknik adam Diyadin`i yeniden göreve getirdi

Akın Çorap Giresunspor’da ikinci Metin Diyadin dönemi. Yeşil-beyazlılar sezona başladığı ve ikinci yarının üçüncü haftasında İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmanın sonunda yollarını ayırdığı teknik adam Metin Diyadin’i yeniden takımın başına getirdi. Diyadin’in istifası sonucunda Yılmaz Vural dönemi başlamış, ancak tecrübeli hoca Çotanaklar’ın ilacı olamamıştı. Elazığspor ile oynanan karşılaşma sonrasında Yılmaz Vural’ın görevine son veren Yeşil-beyazlılarda ikinci Metin Diyadin dönemi başlıyor.

GELDİ, ANLAŞTI

Özellikle Ümraniyespor maçı sonrasında tamamen hoca konusuna yoğunlaşan yönetim, ‘Hocam yeni bir sayfa açalım’ diyerek teklif götürdüğü Metin Hoca ile tüm konularda anlaşmaya vardı.  Ankara’da bulunan ve yeni sezon a kadar takım çalıştırmayı düşünmeyen Diyadin, yönetimin daveti üzerine Giresun’a geldi ve taraflar yapılan görüşmede el sıkıştı. 1,5 yıllığına kendisini Giresunsporlu yapan sözleşmeyi imzalayan Metin Diyadin Cuma akşamı iç sahada oynanacak Gazişehir Gaziantep FK maçında takımın başında olacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.